Φουλ των αλλαγών από τον Ραζβάν Λουτσέσκου – Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία σήμερα (24/4, 17:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει σε αρκετές αλλαγές.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής ενόψει των σερί ντέρμπι που ακολουθούν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν

μπορεί να υπολογίζει στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ για λόγους τακτικής δεν βρίσκονται στην αποστολή ο Χάρης Τσιγγάρας και ο Στέφανος Τζίμας.

Παράλληλα, προχωράει σε επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να δώσει ανάσες σε παίκτες ενόψει του κρίσιμου ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ την Κυριακή (28/4, 19:30).

Ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Σοάρες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Σάστρε να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σβαμπ και Οζντόεφ είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο και Ντεσπόντοφ βρίσκονται πίσω από τον προωθημένο Σαμάτα.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” #PreGame #PamePAOKARA #LAMPAOK #FightBack #StoiximanSuperLeague #stoiximan #playoffs #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/mYqMtNaId4

PAOK FC (@PAOK_FC) April 24, 2024

Οι ενδεκάδες

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνες, Σλίβκα και Μάλτσι

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σάστρε, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φουλ, Ραζβάν Λουτσέσκου –, ΠΑΟΚ, Λαμία,foul, razvan loutseskou –, paok, lamia