Φρεγάτες: Στα χέρια του ΥΕΘΑ η βρετανική πρόταση για το Πολεμικό Ναυτικό! Τι περιλαμβάνει

10:01 1/4/2021 - Πηγή: Sportime
Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε γνωστό ότι η πρέσβης της Βρετανίας του παρέδωσε υπόμνημα με την πρόταση σχετικά για τις φρεγάτες.

Φρεγάτες: Η πρόταση περιλαμβάνει και ενδιάμεση λύση. Σύμφωνα με τον ΥΕΘΑ ο ανταγωνισμός φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις προς αξιολόγηση. Αυτό είναι σωστό, αλλά πιέζει και ο χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί

οι Βρετανοί προτείνουν στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό τις φρεγάτες Arrowhead 140 (Type 31) και ως ενδιάμεση λύση παλαιότερες φρεγάτες Type 23.

«Πρωινή συνάντηση εργασίας με την πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου, Κέιτ Σμιθ, η οποία μού επέδωσε υπόμνημα της βρετανικής πρότασης για πρόσκτηση τεσσάρων νέων Φ/Γ μαζί με ενδιάμεση λύση. Ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των ενδιαφερομένων επιφέρει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για αξιολόγηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πρωινή συνάντηση εργασίας με.την πρέσβη @ukingreece @KateSmithFCDO, η οποία μού επέδωσε υπόμνημα της βρετανικής πρότασης για πρόσκτηση τεσσάρων νέων Φ/Γ μαζί με ενδιάμεση λύση. Ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των ενδιαφερομένων επιφέρει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για αξιολόγηση. pic.twitter.com/OQ2hnDBmsQ

— N Panagiotopoulos (@npanagioto) March 31, 2021

Πηγή: militaire.gr

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα