Γιάννης Κώτσιρας: Ο παίκτης των 170.000 ευρώ κάνει τη διαφορά και δεν έχει ανανεώσει ακόμα!

Το τακουνάκι που έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας το είδατε; Ο Έλληνας αμυντικός βγάζει μόνο του τον Σπόραρ σε φάση που δεν είναι, υποτίθεται, εντός του ρεπερτορίου του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Τερίμ, αμείβεται με 170 χιλ. ευρώ το χρόνο και δεν έχει ακόμα ανανεώσει!

Αυτές οι διαδικασίες είναι απλές. Δεν τις αφήνεις να ξεφύγουν και να γίνουν σίριαλ τύπου Μπρινιόλι. Ο Παναθηναϊκός

δεν βλέπει τι κάνει ο Γιάννης Κώτσιρας στο γήπεδο; Διότι, οι αντίπαλοί βλέπουν. Επιπρόσθετα, ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Το κασέ του, είναι μόλις 170 χιλ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Εσχάτως, από τη στιγμή που ήρθε ο Φατίχ Τερίμ για την ακρίβεια, εκτός από δεξί μπακ παίζει εξαιρετικά και αμυντικός μέσος.

Οι προπονητές που βλέπουν σε έναν παίκτη κάτι που δεν είχε δει κάποιος άλλος, είναι πάντα αυτοί που οφείλεις να τους έχεις σε εκτίμηση. Όχι πως έχει ανάγκη τα δικά μας credit ο Φατίχ Τερίμ, αλλά είναι να του βγάζεις το καπέλο στην περίπτωση του Γιάννη Κώτσιρα. Να θυμίσουμε επίσης, πως ο Κώτσιρας είχε την κούρσα και την ασίστ στον Ιωαννίδη στο γκολ με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Να σημειώσουμε επίσης: Και το πεναλτάκι του το έβαλε με τρομερή εκτέλεση. Και με την ΑΕΚ έπαιξε σε υψηλή ένταση και κόντρα στον Ολυμπιακό έβγαλε χωρίς πτώση στην απόδοσή του τα 120 λεπτά που έπαιξε.

Γενικότερα, η σεζόν του είναι εξαιρετική. Ο δε Τερίμ τον έβγαλε βιτρίνα, έδωσε μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι του και πλέον είναι περιζήτητος. Είναι 31 ετών, Έλληνας, δεν γκρινιάζει ποτέ, κύριος και επαγγελματίας και πολύ πιθανό να έλεγε ναι σε ανανέωση ακόμα και με τα ίδια χρήματα. Αν αργήσει ο Παναθηναϊκός θα τον πάρει άλλος, εντός συνόρων… Κρατήστε το…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Το φοβερό τακουνάκι που έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα