Γιώργος Μασούρας: «Κλειδώνει» το deal με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Γιώργος Μασούρας είχαν πολλές περιπέτειες στη σχέση τους. Αναφορικά με το συμβόλαιο του παίκτη ασφαλώς. Τελικά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν, το deal «κλείδωσε» και ο Έλληνας διεθνής θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Γιώργος Μασούρας. Ανθεκτικός στον ανταγωνισμό, Διαχρονική αξία στη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Τι απομένει; Η

σφραγίδα της ηθικής επιβράβευσης για την σχέση των τελευταίων 5 ετών! Αυτή άργησε να έρθει. Ωστόσο, η συμφωνία έχει «κλειδώσει» και μένει μόνο η τυπική ανακοίνωση για τη συνέχισε της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Εδώ και ένα εξάμηνο η συζήτηση με το «αφεντικό» έχει μείνει στην μέση. Ειπώθηκαν τα νούμερα προφορικά, δεν πέρασαν ΠΟΤΕ εγγράφως. Πλέον σήμανε η ώρα με τον Πέδρο Αλβες να αναλαμβάνει να «κλείσει» την συμφωνία της ανανέωσης του διεθνούς φορ με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2026!

Όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος Μασούρας αμφιταλαντεύτηκε πολύ. Υπήρχαν και οι σειρήνες από το εξωτερικό και κυρίως από Τουρκία μεριά. Ακόμα και ο Ολυμπιακός πέρασε από διάφορες σκέψεις. Δεν ήταν βέβαιος αν ήθελε να προχωρήσει σε μια γενναία αύξηση για να τον κρατήσει στο ρόστερ. Διότι, αυτή η αύξηση ήταν απαραίτητη.

Ο Γιώργος Μασούρας των 234 αγώνων, 53 γκολ και 29 ασίστ μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να βάλει την τζίφρα του σε ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει μέσο όρο 800.000 ευρώ (σ.σ.: σχεδόν τα διπλάσια από τα τωρινά) συν γενναιόδωρα μπόνους. Αυτή θα είναι η πρώτη ανανέωση από τις τέσσερις που θα ήθελε ο Ολυμπιακός. File closed!

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιώργος Μασούρας…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα