Η ΑΕΚ για αυτό κρατά τον Χατζισαφί

Η ΑΕΚ είναι πρώτη για… πρώτη φορά φέτος. Πολλά πρώτα μαζεύτηκαν. Ο Αλμέιδα και οι παίκτες του βλέπουν πάντως 13 στροφές πριν το τέλος, να έχουν την τύχη στα χέρια τους.

Αυτό φυσικά που δεν μπορεί παρά να προβληματίζει είναι οι αρκετοί τραυματισμοί και πάλι. Θα φανεί εν όψει και του δύσκολου ταξιδιού στη Λαμία, ποιοι θα μείνουν στα πιτς.

Αν επίσης κάτι άλλο βγήκε από τη νίκη της ΑΕΚ

επί της Κηφισιάς είναι η σφραγίδα που πέφτει πάνω στην παραμονή του Χατζισαφί. Ο ιρανός που είχε φύγει για το Κύπελλο Ασίας έχει +1 στο συμβόλαιό του αλλά είναι πιο πολύ στο κλαμπ αν θα το ενεργοποιήσει.

Ο Αλμέιδα είπε ουσιαστικά πως ναι. «Αν μείνω» τόνισε. Τώρα αυτό μάλλον ήταν χαριτωμενιά, μια και ο Αργεντίνος θα φύγει από την Αθήνα μόνο αν το θέλει αυτός.

Μένει λοιπόν ο Χατζισαφί. Το ζήτημα είναι αν θα μείνει ως μπακ απ του Πήλιου για τη θέση του αριστερού μπακ ή πασπαρτού για μπακ, στόπερ ή ακόμα και χαφ.

Και αν η ΑΕΚ κάνει κίνηση για την απόκτηση άλλου παίκτη για τα αριστερά. Για εκεί πάντως, έχετε διαβάσει από το Sportime, πως ο Πήλιος αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να είναι αυτός η Νο1 επιλογή για του χρόνου.

Όπως και να έχει ο παίκτης του προπονητή Χατζισαφί θα είναι στο ρόστερ. Έως ενός σημείου λογικό αφού κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα