Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλο λάθος με τον Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός μάλλον θα πρέπει να διαχειριστεί τη δεύτερη αγωνιστική κρίση επί Τερίμ. Η πρώτη ήταν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ενδιάμεσα ήρθαν νίκες αλλά και το διπλό στην Τούμπα για το Κύπελλο.

Η ισοπαλία με τη Λαμία, ωστόσο, ήταν κάτι αναπάντεχο. Αναπάντεχο γιατί ο Παναθηναϊκός

είχε συνηθίσει τον κόσμο του, τέτοια ματς να τα κερδίσει και μάλιστα με πολλά γκολ.

Μόνο στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δεν το είχε κάνει.

Ο Παναθηναϊκός αν και βρίσκει γκολ από Σπόραρ και Γερεμέγεφ, πληρώνει δεδομένα την απουσία του Ιωαννίδη.  Ο Έλληνας φορ με το εντυπωσιακό φέτος 31 ματς/16 γκολ/6 ασίστ ήταν μέχρι να τραυματιστεί ο βράχος της ομάδας.

Και δεν ήταν μόνο τα γκολ, που φυσικά είναι εκπληκτικό το νούμερο. Ήταν όλο το στυλ του το αγωνιστικό. Το πώς έπαιζε την αντίπαλη άμυνα, την κρατούσε πάνω του, το παιχνίδι του με την πλάτη. Οι ασίστ του.

Μεγάλο το λάθος να παίξει 24 Ιανουαρίου με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και ενώ τρεις μέρες πριν είχε μείνει εκτός με τον Αστέρα για το πρωτάθλημα.

Ο Ιωαννίδης αναμένεται να είναι και πάλι έτοιμος να παίξει στον αγώνα ρεβάνς (21/2) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στη Λεωφόρο. Αποστολή που ο Παναθηναϊκός πρέπει να φέρει εις πέρας. 

Μια πρόκριση θα αλλάξει πολλα και θα επαναφέρει την ηρεμία που είναι βασικό ζητούμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συν φυσικά πως θα είναι στον τελικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα