Η ΑΕΚ με 3 αλλαγές στη Λεωφόρο

20:03 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ μπαίνει και σε αυτή την στροφή των πλέι οφ της Super League στην 1η θέση της βαθμολογίας. Σημαντικό. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ντέρμπι που δεν ήταν καλύτερη αλλά κέρδισε. Επίσης σημαντικό.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο διαφορετικό. Μια και οι ημέρες που μεσολάβησαν ήταν λίγες. Προπόνηση κανονική δεν

μπορεί να γίνει, αποθεραπεία και τακτική στον πίνακα. Κάτι ανάλογο που θα ακολουθήσει και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (7/4). Αν και για εκεί θα υπάρχει και μια μέρα παραπάνω.

Ο Αλμέιδα θα πρέπει να τα διαχειριστεί όλα αυτά. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάει με τις ίδιες 11άδες. Ήταν δεδομένο πως στη Λεωφόρο θα έκανε αλλαγές. Ο σίγουρος ήταν και είναι στο Νο1, ο ήρωας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Γιώργος Αθανασιάδης. Δεν υπάρχει κι άλλος μετά τον τραυματισμό του Στάνκοβιτς.

Ο Αλμέιδα, πάντως, έκανε λιγότερες αλλαγές από αυτές που θα ανέμεναν οι περισσότεροι. Μόλις 3 στο βασικό σχήμα. Μέσα οι Ελίασον, Τσούμπερ και Μάνταλος. Έξω οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ από τους 11 που ξεκινούν. Και οι 3 είναι στον πάγκο πάντως.

Εντύπωση πως η άμυνα είναι ίδια. Καμία αλλαγή ούτε στα στόπερ, ούτε στα μπακ. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, ίσως προκαλεί πως το δίδυμο στα χαφ είναι και πάλι οι Σιμάνσκι, Γιόνσον. Ο πολωνός με τον δανό όσες φορές έχουν παίξει μαζί, δεν έχουν και την καλύτερη συνεργασία ώστε να φέρουν την μπάλα μπροστά τουλάχιστον.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι Μάνταλος, Τσούμπερ, Ελίασον, Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Γκίνης, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε, Φερνάντες.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα