Η απόλυτη φαντασίωση του «Μπουγάτσα», αν ο Άρης πάρει Κύπελλο: «Πανηγυρισμοί που θα τους δείξει το Al Jazeera και το CNN!»

Ο γνωστός οπαδός του Άρη και ιδιαίτερα αγαπητός και στους οπαδούς των άλλων ομάδων, Νίκος «Μπουγάτσας» εξήγησε τι ακριβώς θα συμβεί στην περίπτωση που ο Άρης κατακτήσει το Κύπελλο.

Μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Marmita», ο «Μπουγάτσας» περίγραψε μέσα σε ελάχιστα λεπτά με άκρως περιγραφικό τρόπο και με επικές ατάκες το τι ακριβώς θα συμβεί στην Ελλάδα.

«Αυτό που θα συμβεί με το Κύπελλο του Άρη, δεν

θα το έχει δει κανένας στην Ελλάδα. Οι πανηγυρισμοί θα είναι έξαλλοι. Θα τους δείξει το Al Jazeera και το CNN. Δεν θα έχουν προηγούμενο. Μία εβδομάδα θα φλέγεται η πόλη. Τέτοιοι πανηγυρισμοί δεν έγιναν ούτε στο νταμπλ του ΠΑΟΚ. Θα δεις απίστευτα πράγματα. Θα δεις… τάφους να ανοίγουν και να βγαίνουν οι ψυχές οπαδών του Άρη! Να βγαίνουν Αρειανοί από τους τάφους και να πηγαίνουν στον Λευκό Πύργο και να γεμίζουν την πόλη με πυρσούς και καπνογόνα», ήταν μερικά από όσα είπε ο γνωστός οπαδός του Άρη.

Δίπλα του οι Βασίλης Χατζηνάκος και Ζάχος Ντρούλινγκ σχολίαζαν τον δικό τους τρόπο αυτό το ξέσπασμα ψυχής του αυθόρμητου συνοπαδού τους, ενώ στο τέλος ο Χατζηνάκος, έπαιξε βίντεο από την ταινία «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ» με τον Μπραντ Πίτ!

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα