Η δυναστεία των Supercars, εργοστασιακά παιχνίδια, οικογενειακές τραγωδίες, ναρκωτικά, σκανδαλώδη πάθη

09:46 5/2/2024 - Πηγή: Sportime

H δυναστεία των Supercars: Ζιγκολό, εργοστασιακές ρίψεις της F1, παιδιά μυστικής αγάπης και τσίμπημα κοκαΐνης… σκανδαλώδη μυστικά δυναστείων υπεραυτοκίνητων

Ένας εκπληκτικός καυγάς έχει ξεσπάσει για μια «κληρονόμο» της Lamborghini – που

περιλαμβάνει ιδιωτικούς ντετέκτιβ, τεστ DNA… και ένα αστέρι Geordie Shore

Οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε ότι είμαστε μέρος μιας δυναστείας supercar όπως η Lamborghini ή η Ferrari.

Αλλά η ζωή μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά πλούσιες οικογένειες δεν είναι καθόλου απλή – καθώς τις στοιχειώνουν κρυφά παρελθόντα και άθλια σκάνδαλα.

Η Flavia Borzone ισχυρίζεται ότι είναι το αγαπημένο παιδί του Tonino Lamborghini – του γιου του ιδρυτή της εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτωνΈνα δείγμα DNA λήφθηκε κρυφά από την κόρη του Tonino, Elettra Lamborghini

Μόλις αυτή την εβδομάδα, η Flavia Borzone, 35, βρέθηκε στο δικαστήριο για τον ισχυρισμό της ότι είναι το κρυφό αγαπημένο παιδί του Tonino Lamborghini – του γιου του ιδρυτή της εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων.

Ο Tonino μηνύει τη Flavia αφού εκείνη ισχυρίστηκε δημόσια ότι είχε σχέση με τη μητέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Στην τελευταία ανατροπή του σκανδάλου, προέκυψε ότι η Flavia προσέλαβε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να συλλέξουν δείγμα DNA από την κόρη του Tonino, Elettra Lamborghini.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ άρπαξαν ένα καλαμάκι, που ονομάστηκε «το καλαμάκι των χιλίων μυστικών», που χρησιμοποιούσε η Elettra για να πιει έναν καφέ.

Οι ειδικοί στο Πανεπιστήμιο της Φεράρα δοκίμασαν το δείγμα και βρήκαν ένα ταίριασμα DNA μεταξύ της Elettra -που εμφανίστηκε στο ριάλιτι Geordie Shore- και της Flavia.

Είναι απλώς το τελευταίο σε μια μακρά σειρά σκανδάλων που έχουν συγκλονίσει τις δυναστείες των supercar.

H δυναστεία των Supercars:  Διπλή τραγωδία του ιδρυτή της Bugatti

Ο ιδρυτής της Bugatti, Ettore Bugatti, υπέστη μια βάναυση διπλή τραγωδία στη ζωή του.

Ο αδερφός του Ρέμπραντ, ένας ταλαντούχος γλύπτης, αυτοκτόνησε το 1916 μετά το ξέσπασμα του πολέμου που τον εμπόδισε να πουλήσει το έργο του, το οποίο πλέον πωλείται για εκατομμύρια.

Η ζωή του Ettore Bugatti διαλύθηκε από τον θάνατο του γιου και του αδελφού του

Ο αδελφός του Έτορε, Ρέμπραντ, αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Ο γιος του Ettore, Jean Bugatti, πέθανε σε ένα crash test σε ένα από τα αυτοκίνητά του

H δυναστεία των Supercars:  Ο καλλιτέχνης ήταν ραγισμένος όταν πολλά από τα ζώα στα οποία βασιζόταν τα γλυπτά του σφαγιάστηκαν αφού η Γερμανία πολιόρκησε την Αμβέρσα.

Η Bugatti υπέστη άλλη μια δοκιμασία όταν ο μεγαλύτερος γιος του, ο Jean, πέθανε δοκιμάζοντας ένα από τα αυτοκίνητά του. Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του όταν εξετράπη της πορείας του για να αποφύγει έναν ποδηλάτη και τράκαρε.

Η κληρονόμος της BMW φλις από γιγκαλό

Ένα γιγκαλό έδιωξε τη κληρονόμο της BMW Susanne Klatten με 5,9 εκατομμύρια λίρες αφού τη συνάντησε σε ένα αυστριακό σπα.

Συνέχισε να επιχειρεί να εκβιάσει την κυρία Κλάτεν, απειλώντας να δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες τους μαζί αν δεν του έδινε περισσότερα μετρητά.

Ο ελβετικός γιγκαλό Helg Sgarbi καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση το 2009 για τα σκληρά εγκλήματά του κατά της κυρίας Klatten και άλλων γυναικών.

Η κυρία Κλάτεν έδωσε αρχικά στον Σγκάρμπι 5,9 εκατομμύρια λίρες αφού της είπε ότι η Μαφία ήταν έξω από αυτόν. Στη συνέχεια όμως πήγε την απάτη ένα βήμα παραπέρα.

Η κληρονόμος της BMW, Susanne Klatten, εξαφανίστηκε από 5,9 εκατομμύρια £

Ο Helg Sgarbi φυλακίστηκε για έξι χρόνια το 2009 για τα κακά εγκλήματά του κατά της κυρίας Klatten και άλλων γυναικών

Ο Σγκάρμπι απείλησε να δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Κλάτεν που τραβήχτηκαν σε αυτό το Holiday Inn

H δυναστεία των Supercars: Είπε: «Μου ζήτησε να τον συναντήσω στο Holiday Inn στο Μόναχο. Όταν πήγα εκεί, μου έδειξε δύο φωτογραφίες, στη μία από αυτές ήμουν γυμνή και το ίδιο.

«Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν από ένα βίντεο και φοβήθηκα. Υπήρχε ένα γράμμα που έλεγε ότι θα τα πει όλα στον Τύπο και την οικογένειά μου. Ήθελε χρήματα και του είχα ήδη δώσει επτά εκατομμύρια ευρώ.

«Ήθελε απλώς περισσότερα χρήματα και σε εκείνο το σημείο αποφάσισα να πάω στην αστυνομία γιατί κατάλαβα ότι με εκβίαζαν».

Ο πατέρας της κυρίας Klatten, Herbert Quandt, βυθίστηκε επίσης σε σκάνδαλο για τους δεσμούς του με το ναζιστικό κόμμα.

Η BMW του Quandt συνεργάστηκε με τους Ναζί και απασχολούσε περίπου 50.000 καταναγκαστικούς εργάτες στα εργοστάσια όπλων της.

Περίπου 80 σκλάβοι εργάτες πέθαιναν κάθε μήνα στα εργοστάσια – και πολλοί εκτελέστηκαν.

Ένας από τους εργάτες σκλάβων, ο Τάκης Μυλόπουλος, είπε: «Μας φέρθηκαν πολύ άσχημα, μας μαστίγωσαν και έπρεπε να πιούμε νερό από τις τουαλέτες».

Το αφεντικό της Porsche έχει φιλαράκια με τον Χίτλερ

Ο Ferdinand Porsche, ο ιδρυτής της εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων, δείχνει στον Αδόλφο Χίτλερ το σχέδιο του Volkswagen Beetle

Ο Πόρσε συνελήφθη για εγκλήματα πολέμου ως αξιωματικός των SS

H δυναστεία των Supercars:  Ο άνθρωπος που δημιούργησε την Porsche ήταν ένας αφοσιωμένος Ναζί και φίλος του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο Φέρντιναντ Πόρσε ανέπτυξε την ιπτάμενη βόμβα V-1 – η οποία ονομαζόταν το doodlebug από τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια του Blitz – και τα ναζιστικά τανκς.

Συνεργάστηκε επίσης στενά με τον Χίτλερ, λαμβάνοντας συμβόλαιο από τον δικτάτορα για τη δημιουργία ενός «Volkswagen», που σημαίνει ένα αυτοκίνητο για τις μάζες.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Το αποτέλεσμα αυτής της συμμαχίας ήταν το Volkswagen Beetle.

Δυστυχώς, οι κρατούμενοι χρησιμοποιήθηκαν ως σκλάβοι στο εργοστάσιο αυτοκινήτων Volkswagen στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας, ενώ η Porsche ήταν γενικός διευθυντής.

Μέχρι το 1945, η Πόρσε είχε συλληφθεί για εγκλήματα πολέμου ως αξιωματικός των SS και βρισκόταν σε ένα γαλλικό στρατόπεδο πολεμικών φυλακών.

Ο Πόρσε αφέθηκε ελεύθερος από την κράτηση το 1947 αφού η οικογένειά του κατέβαλε εγγύηση ενός εκατομμυρίου γαλλικών φράγκων.

Το 2022, η αυστριακή πόλη Linz ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να μετονομάσει την οδό «Porscheweg», η οποία τιμούσε την αυτοκινητοβιομηχανία.

Μια έκθεση που ανατέθηκε από τη γερουσία της πόλης ανέφερε: «Η Porsche έπαιξε κεντρικό ρόλο στην πολεμική οικονομία της NS [Εθνικοσοσιαλισμός] και προώθησε ενεργά την καταναγκαστική εργασία αιχμαλώτων πολέμου και κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης».

H δυναστεία των Supercars: Ferrari αγαπημένο παιδί

Ο ιδρυτής της Ferrari, Έντσο, είχε ένα κρυφό ερωτευμένο παιδί, τον Πιέρο, με την ερωμένη του

Η σύζυγος του Enzo αρνήθηκε να αφήσει τον Piero (στη φωτογραφία) να χρησιμοποιήσει το επώνυμο του πατέρα του όσο ήταν ζωντανή

H δυναστεία των Supercars:  Ο Enzo Ferrari , ο οποίος ξεκίνησε την εταιρεία supercar, ήταν γνωστός για την άγρια ​​ερωτική του ζωή.

Ο πλέι μπόι, τον οποίο υποδύθηκε ο Άνταμ Ντράιβερ σε μια βιογραφική ταινία πέρυσι, έβαζε κρεβάτι σε εργάτες εργοστασίου και έκανε ένα κρυφό παιδάκι με την ερωμένη του Λίνα Λάρντι.

Η σύζυγος του Έντζο, Λάουρα, ήταν τόσο έξαλλη με τη σχέση που αρνήθηκε να αφήσει το αγαπημένο παιδί, τον Πέιρο, να έχει το επώνυμο του συζύγου της όσο ήταν ζωντανή.

Ο Έντσο συνέχισε να επισκέπτεται τον τάφο της χήρας του κάθε πρωί μετά το θάνατό της το 1978.

Και ο Piero Ferrari, ο οποίος είναι τώρα ο αντιπρόεδρος της οικογενειακής εταιρείας, ήταν δίπλα στο κρεβάτι του πατέρα του όταν πέθανε.

Λείπουν εκατομμύρια από τον ιδρυτή της Lotus

Το αφεντικό της Lotus, Κόλιν Τσάπμαν, ενεπλάκη σε σκάνδαλο για την εξαφάνιση μετρητών από τους φορολογούμενους

Ένας δικαστής είπε ότι ο Τσάπμαν θα είχε φυλακιστεί για τουλάχιστον 10 χρόνια αν ήταν στο εδώλιο

H δυναστεία των Supercars:  Ο ιδρυτής της Lotus, Κόλιν Τσάπμαν, πέθανε πριν κατηγορηθεί για μια υπόθεση που κόστισε εκατομμύρια στους φορολογούμενους.

Η βρετανική κυβέρνηση επένδυσε περισσότερα από 50 εκατομμύρια λίρες σε ένα σχέδιο για την κατασκευή ενός σπορ αυτοκινήτου στο Μπέλφαστ.

Ωστόσο, 10 εκατομμύρια λίρες από τα μετρητά δεν δαπανήθηκαν για το έργο, το οποίο ήταν πνευματικό τέκνο του Τσάπμαν και ενός Αμερικανού μεγιστάνα αυτοκινήτων ονόματι John DeLorean.

Η DeLorean Motor Company κήρυξε πτώχευση τον Οκτώβριο του 1982 – λίγες μόνο μέρες πριν ο DeLorean συλληφθεί σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης. Μυστικοί ομοσπονδιακοί πράκτορες τον είχαν μαγνητοσκοπήσει να συμφωνεί να χρηματοδοτήσει μια επιχείρηση λαθρεμπορίου κοκαΐνης.

Αργότερα αθωώθηκε για την υπόθεση κοκαΐνης καθώς υποστήριξε ότι τον είχε παγιδεύσει η αστυνομία.

Ωστόσο, το μυστήριο σχετικά με τα εξαφανισμένα μετρητά των φορολογουμένων πυροδότησε μια έρευνα που οδήγησε στη φυλάκιση του λογιστή της Lotus Group Fred Bushell.

Προέκυψε ότι ο Bushell είχε αφαιρέσει 5 εκατομμύρια λίρες για τον εαυτό του.

Ο Τσάπμαν πέθανε σε ηλικία 54 ετών από καρδιακή προσβολή το 1982, αλλά ο δικαστής στην υπόθεση Μπουσέλ είπε ότι αν ήταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα είχε φυλάκιση για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

75 χρόνια MotoGP σε αριθμούςΠαρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1Συνέντευξη: Η Cristina Gutiérrez κερδίζει το Dakar στο ChallengerF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
ναρκωτικα, παιχνιδια, holiday inn, test drive, lamborghini, τεστ, ferrari, tonino, γιου, dna, bugatti, motor, festival, real, game, superman, crash, test, bmw, γυμνες, porsche, volkswagen, συλληψεις, blitz, σημαίνει, νέα, ταξι, taxi, drive, ride, εταιρεία, lotus, john, πτώχευση, μυστήριο, group, motogp, ημερολόγιο, dakar, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, η ζωη, πτώχευση, βιντεο, ημερολόγιο, αστυνομια, αυτοκινητα, αυτοκινητο, βημα, γερμανια, εργασια, ζιγκολο, ζωα, μητερα, οικονομια, πωλειται, τεστ, φωτογραφιες, χιτλερ, dna, game, motogp, porsche, real, test, volkswagen, αρθρο, αμβερσα, ανθρωπος, βομβα, γιου, γραμμα, δειχνει, δωσει, δειγμα, εγκληματα, εγγυηση, ευρω, ειπε, εκθεση, εβδομαδα, ενεργα, εξι, επρεπε, επτα, επωνυμο, ερευνα, εταιρεία, ετων, ζωη, ιδιο, ηλικια, υποθεση, κυβερνηση, κυρια, κομμα, λαουρα, μαφια, μυστήριο, μοναχο, μυστικα, ναζι, νερο, ντετεκτιβ, οικογενεια, παιδι, παιδια, πεθανε, πρωι, ριψεις, ρολο, συνεχεια, σειρα, σχεδιο, τρια, χηρας, group, αφεντικο, blitz, bugatti, crash, dakar, data, drive, εφαρμογη, love, festival, factory, john, holiday inn, κληρονομος, κρυφα, κρεβατι, lamborghini, lotus, taxi, original, ομαδες, ride, secret, σημαίνει, superman, test drive, tonino, θεματα, motor, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα