Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εξαφανίζεται η μικρή Φιλιώ

16:35 6/3/2024 - Πηγή: Sportime

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συγκλονίζει με μία ακόμη ιστορία που θα ταράξει τους ήρωες της Αρεόπολης. Η μικρή Φιλιώ θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς ενεργοποιώντας όλους τους πρωταγωνιστές για να τη βρουν.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να καθηλώνει καθημερινά σημειώνοντας σταθερά μεγάλα νούμερα στην τηλεθέαση. Σήμερα, Τετάρτη δε θα προβληθεί επεισόδιο ενώ από Πέμπτη το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η εξαφάνιση της Φιλιώς

Στιγμές τρόμου πρόκειται να βιώσουν οι κάτοικοι

της Αρεόπολης και ιδιαίτερα η Αθηνά καθώς η μικρή Φιλιώ είναι άφαντη και η ανησυχία είναι τεράστια.

Το κοριτσάκι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η Φιλιώ δεν εγκρίνει τον επικείμενο γάμο της Αθηνάς με τον Τζον αλλά και ούτε το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην Αμερική. Η Αθηνά κάνει ότι μπορεί να φέρει με το καλό στην κόρη της τον Τζον ωστόσο οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες.

Κάποια στιγμή η γυναίκα έντρομη συνειδητοποιεί ότι το παιδί δεν είναι στο σπίτι. Πανικόβλητη μαζί με την Αναστασία αρχίζουν να ψάχνουν τη Φιλιώ με πολλές κακές σκέψεις να περνάνε από το μυαλό τους.

Η Αθηνά τηλεφωνεί άμεσα στην αστυνομία και ενημερώνει τον Κουράκο. Η είδηση της εξαφάνισης της μικρής κάνει γρήγορα τον γύρο της Μάνης και όλοι κινητοποιούνται για να τη βρουν.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης αποκληρώνει την Ασπασία!

Survivor trailer 6/3: Η Σταυρούλα προδίδει τη Μαριλίνα!

Στέλιος Ρόκκος: Τέλος η Λήμνος και η θάλασσα – Τέλειωσα κι εγώ μαζί της!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα