Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή αρχίζει τις κατάρες τον Στάθη μέσα στη φυλακή!

Τα πάνω-κάτω φέρνει η γη της ελιάς, όπου τα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τους πρωταγωνιστές μας.

Συγκεκριμένα, θα δούμε στη σειρά που σαρώνει την τηλεθέαση, ότι η Αθηνά δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά την εξαφάνιση της Φιλιώς.

Την ίδια στιγμή, ο Στάθης και η Αριάδνη, βρίσκονται στο σπίτι της Ιουλίας και προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους, χωρίς προβλήματα, ενώ ο Κωνσταντίνος ζητάει από τον Δημοσθένη να καθαρίσει το θέμα με τον εκβιασμό που δέχεται και καταστρώνουν μαζί ένα σχέδιο αντιμετώπισης

της κατάστασης.

Ο Μάνος, όσο περνούν οι μέρες, φέρεται και πιο παράξενα, ανησυχώντας τον Ισίδωρο αλλά και τη Μαρίνα. Η δίκη της Χάιδως πλησιάζει και, τόσο εκείνη, όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση.

Η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή, προκαλώντας της ανησυχία.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αλλάζει η οπτική της Ασπασίας!

Τα πράγματα στο μυαλό της Ασπασίας αλλάζουν για τα καλά, αφού αρχίζει και αμφιβάλλει για το αν η Αρετή είναι αθώα ή όχι και βάζει στη συζήτηση με την Ειρήνη.

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή. Ο Ισίδωρος κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις, ώστε να πεισθεί και ο Μάνος… Το σχέδιό τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα.

Ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής, αλλά εκείνη, με το που τον βλέπει, αρχίζει τις κατάρες κι έτσι φεύγει έξαλλος.

Ο Μάνος με τον Ισίδωρο φτάνουν στα άκρα, όταν ο Μάνος, νευριασμένος, μιλήσει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor trailer 19/3: Στα… μαχαίρια Αλέξης και Ασημίνα – «Μη μου ξαναμιλήσεις – Πολύ θέατρο αυτή η κίνηση»

Survivor 19/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρετή, Στάθη,areti, stathi