Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή πιάνει στα πράσα Μάνο – Αφροδίτη – Τέλος ο Αποστόλης

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις τρέχουν στη Γη της ελιάς την ώρα που η σειρά του Mega έχει κάνει την ανατροπή στα νούμερα στην τηλεθέαση.

Στο επίκεντρο των τελευταίων επεισοδίων βρίσκεται ο γάμος της Μαρίνας με τον Μάνο. Η Μαρίνα θα χάσει το μωρό της και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα μεταξύ τους με τον χωρισμό στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να μοιάζει αναπόφευκτος.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή καρφώνει Αφροδίτη και Μάνο στη Μαρίνα

Η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι κρατώντας αποστάσεις

από τον Μάνο. Εκείνος όμως αρχίζει να πνίγεται. Ισίδωρος και Μαργαρίτα προσπαθούν να βοηθήσουν όμως η Μαρίνα μοιάζει ανένδοτη στο θέμα του χωρισμού. Τότε θα είναι η πρώτη φορά που και ο Μάνος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό.

Ο Μάνος δεν αντέχει να βρίσκεται άλλο κλεισμένος στο σπίτι και πηγαίνει στο καφέ του Πότη. Εκεί θα συναντήσει τυχαία την Αφροδίτη και οι δυο τους θα περάσουν ώρες μαζί παίζοντας τάβλι.

Ο Μάνος εκπλήσσεται από το πόσο ταιριάζουν οι δυο τους και πόσο καλά περνάει μαζί της. Η Άννα με τη Βασιλική θα αντιληφθούν τι γίνεται και μιλάνε στη Μαρίνα. Εκείνη όμως εκνευρίζεται περισσότερο και δε θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της.

Τότε είναι που η Αρετή θα πιάσει τον Μάνο να μπαίνει αργά το βράδυ σπίτι της Αφροδίτης και θα το καρφώσει στη Μαρίνα η οποία πλέον είναι απελπισμένη.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης, ο πιστός επιστάτης των Βρεττάκων, θα έχει ένα σοβαρό τρακάρισμα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο νοσοκομείο και να παλεύει για τη ζωή του.

Δείτε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος μαθαίνει για την ερωμένη του Δημοσθένη και ειδοποιεί τον Στάθη

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Μαργέτα – Απίστευτο ποια την δολοφονεί

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα