ΒΕΤΟ Μεντιλίμπαρ! Να ανανεώσει ο Φορτούνης!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει ο Κώστας Φορτούνης να παραμείνει. Εντάξει, βέτο μπορεί να μην θέσει, αλλά θα επιμείνει μέχρις εσχάτων. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τα κουμάντα του. Διότι, ο Ισπανός κόουτς θέλει τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά και τη νέα σεζόν.

Να ρισκάρω να πω κάτι; Που το είπα είδα δηλαδή, αλλά ας το πω ξανά. Αν όλα πάνε

καλά με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό και παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά θα έχει μια βασική αξίωση. Ποια θα είναι αυτή; Η παραμονή του Κώστα Φορτούνη. Ο Κώστας Φορτούνης έχει κάνει τις κινήσεις του που δείχνουν Ελλάδα.

Μπορεί να είναι ο παίκτης που ακούει αρκετά τις παρατηρήσεις του από την άκρη του πάγκου κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά δεν μπορεί χωρίς αυτόν! Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά είναι από τους αγαπημένους του Ισπανού τεχνικού. Τον ξεκινάει πάντα, τον αφήνει εντός γηπέδου ακόμα και κουρασμένο, νιώθει μια εμπιστοσύνη με την αφεντιά του.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» θέλει να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι κι αυτή η ιστορία θα πάρει τον δρόμο της. Πραγματικά θα είναι καταστροφικό για όλες τις πλευρές (και για τον Μεντιλίμπαρ) να μην συνεχίζουν μαζί.

Πιθανότατα θα συνεχίσουν λοιπόν. Ε, ο Ισπανός θέλει στην ομάδα του τον Κώστα Φορτούνη. Δεν τον βγάζει ποτέ από την ενδεκάδα, είναι ο αρχηγός του εντός γηπέδου και ένας από τους παίκτες με τους οποίους νιώθει ασφάλεια. Εύκολη δεν θα είναι η παραμονή του, αλλά το ότι θα το ζητήσει θα παίξει έναν έξτρα ρόλο. Και στο μυαλό του Φορτούνη επίσης…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα