Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κρίση για Μαρίνα και Μάνο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα δούμε πάρα πολλά. Με τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κρίση για Μαρίνα και Μάνο

Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που έχει περάσει πολλά στο παρελθόν, φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπο με μια νέα κρίση στον

γάμο του. Ο Μάνος δείχνει αφηρημένος, συνεχώς απορροφημένος στις σκέψεις του, και η Μαρίνα ανησυχεί πως έχει αρχίσει να απομακρύνεται.

Ο Μάνος βέβαια προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση, αλλά εκείνη πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του και δεν της δίνει πια καμία σημασία. Οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται, καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει και έχει το μυαλό του αλλού.

Σύντομα ο Μάνος τής αγοράζει ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει».

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος έχει συγκινηθεί πολύ με την απόφαση της Αφροδίτης να χαρίσει την κληρονομιά της κυρίας Ευτέρπης. Εκτιμά όλο και περισσότερο τη γυναίκα του και γεμίζει τύψεις για την απιστία του.

Η Αριάδνη διαισθάνεται ότι έχει αρχίσει να γίνεται ψυχρός απέναντί της. Τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση της Αριάδνης «εκμεταλλεύεται» η Ιουλία. Θεωρεί πως είναι η κατάλ ληλη στιγμή για να την πλησιάσει…

Σε κόντρα βρίσκονται ο Φίλιππος και η Βασιλική, με εκείνον να επιμένει να φύγει για σπουδές στην Αθήνα. Στο μεταξύ, η Αμαλία συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της και η Αθηνά αναγκάζεται να της απαγορέψει να ξαναπάει στον ελαιώνα.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Παίρνει φωτιά ο φούρνος του Τάσου

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Δήμητρα, φεύγει για Αμερική

Η γη της ελιάς: Ο Τζον χαϊδεύει τη Φιλιώ κι αυτή τον βρίζει!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα