Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο θείος του Στέλιου Βαφέα καταδικάζει τη Χάιδω σε φυλάκιση

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δυσοίωνα δείχνουν τα πράγματα για τη Χάιδω στη σειρά «Η γη της ελιάς» καθώς ο θείος του Στέλιου Βαφέα θα την καταδικάσει σε φυλάκιση.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση για τρίτη σεζόν με τις εξελίξεις να τρέχουν. Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τη Βασιλική με τον Φίλιππο σε δύσκολες στιγμές.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω καταδικάζεται σε φυλάκιση

Η ώρα της δίκης της Χάιδως για το φόνο του Σωτήρη Βαφέα έχει

φτάσει. Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, η γυναίκα σκότωσε εν ψυχρώ τον Σωτήρη όταν αυτός προσπάθησε να σκοτώσει τον Φίλιππο ως εκδίκηση για τον αδελφό του.

Όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα τη στηρίζουν όμως οι ανατροπές θα είναι πολλές κατά τη διάρκεια της δίκης της. Ο Φίλιππος, η Βασιλική, ο Παρασκευάς αλλά και ο ετεροθαλής αδελφός του θύματος, Μιλτιάδης, στέκονται στο πλευρό της και καταθέτουν υπέρ της. Παράλληλα, ο Λυκούργος, παρότι γνωρίζει και για τους τρεις φόνους που έχει διαπράξει, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να πάει στη φυλακή.

Ωστόσο ένας αδίστακτος άνδρας εμφανίζεται με στόχο να καταστρέψει τη γυναίκα και να τη στείλει φυλακή. Ο λόγος για τον αδελφό του πατέρα των Σωτήρη και Στέλιου. Ο θείος των δύο αδερφών είναι ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής ο οποίος θέλει να εκδικηθεί για τα ανίψια του.

Η Χάιδω έρχεται σε δύσκολη θέση πολλές φορές μέσα στη δίκη εξαιτίας αυτού του άντρα. Τρέμει μάλιστα ότι αυτός ο άντρας μπορεί να ανακαλύψει όλη την αλήθεια…

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη κληρονομεί τα πάντα από την Ευτέρπη!

Survivor 28/2 spoiler αποχώρηση: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! Αυτή παραμένει στο παιχνίδι!

Survivor trailer 28/2: «Η Ασημίνα μας κατηγόρησε και για bullying» – «Έχουν έπαρση οι Μπλε» – Βγαίνουν για τα καλά τα… μαχαίρια!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα