Με Βέζο, Ιμπόρα και Κίνι βασικούς η ενδεκάδα που επιλέγει ο Ολυμπιακός

Παναιτωλικός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (17:00).

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι», την ώρα που η Κ-19 αντιμετωπίζει τη Λανς γιατο Youth League, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να ξεκουράσει

παίκτες-κλειδιά για τα play-off αλλά και τα ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Conference League.

Για παράδειγμα, στην ενδεκάδα δεν θα βρίσκεται ο Σαντιάγο Έσε. Ο Αργεντινός έχει «σκάσει» και λογικό είναι να χρειάζεται ξεκούραση και να γεμίσει μπαταρίες.

Στη θέση του, ο Τσικίνιο, ο οποίος μαζί με τον Ιμπόρα θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ. Από εκεί και πέρα, το 4-2-3-1 είναι έκδηλο, με τον Μασούρα – θα μείνει ή θα φύγει το καλοκαίρι; – να βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Ελ Κααμπί.

Στα «φτερά», οι Καμπράλ-Ποντένσε θα φροντίσουν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Αλλαγμένη και η τετράδα της άμυνας, με τον Ρουμπέν Βέζο να παίζει στο πρώτο του ματς ως βασικός δίπλα στον Ρέτσο. Ως μπακ θα παίξουν οι Ορτέγκα και Κίνι.

Ξεκούραση και για Κάρμο, ο οποίος έπαιξε για τέσσερα σερί ενενηντάλεπτο όντας ένας εκ των κορυφαίων. Ούτε ο Φορτούνης, αλλά ούτε και ο Ροντινέι στην αρχική ενδεκάδα, καθώς αμφότεροι θέλουν ανάσες.

Ο Μεντιλίμπαρ παρότι δεν έπεσε διάνα στην αρχική ενδεκάδα με τον Αστέρα Τρίπολης, επιλέγει το ίδιο πράγμα. Αναγκαίο κακό βέβαια.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ματς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε, Χατζηθεοδωρίδης, Φ. Ντουάρτε, Μαυρίας, Ντίας, Πέρες, Μπουζούκης, Καρέλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ρέτσος, Βέζο, Κίνι, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Καμπράλ, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Panetolikos is powered by @Stoiximan! #Olympiacos #PANOLY #slgr #Stoiximan pic.twitter.com/sv5rVea955

Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 28, 2024

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα