Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ ζει τον απόλυτο τρόμο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει την τηλεθέαση και ετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

Μάλιστα στη συνέχεια της σειράς, η Θεοφανώ θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων εκεί όπου αναμένεται να βιώσει τον απόλυτο τρόμο.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ ζει τον απόλυτο τρόμο

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Θεοφανώ

μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι απ’ τον πύργο αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά όταν εκείνος εμφανιστεί τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

Ακόμη, ο Σπήλιος με τον Θράσο και τον Μισέλ μεταβαίνουν στην Αρεόπολη, μετά την προθυμία των καπεταναίων να εντάξουν τον Σπήλιο στο συμβούλιο τους.

Τέλος, ο πύργος των Λασκαραίων θα σειστεί μετά από μια τρομακτική αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει μπαράζ εξελίξεων και θα ανατρέψει τα πάντα στις ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί τη Δευτέρα:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Τέλος ο Σπήλιος που όλοι ήξεραν-Η επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή!

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ κυριεύεται από την Άναχιτ

Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα