Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Σπήλιος και Μόφορης διαλύουν τον πύργο των Γερακάρηδων

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα είναι η νέα σειρά μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που παίζει το δικό της σημαντικό ρόλο στη φετινή prime time.

Πρόκειται για μια μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς στην Ελληνική τηλεόραση, αν όχι η μεγαλύτερη και συνεχίζει το δικό της ταξίδι στην τηλεθέαση παρότι το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Σπήλιος και Μόφορης διαλύουν τον πύργο των Γερακάρηδων

Στα επόμενα επεισόδια

της ιστορίας του ΑΝΤ1, ο Σπήλιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς θα είναι ο λόγος που θα γίνει άνω κάτω ο πύργος των Γερακάρηδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μόφορης θα είναι αυτός που όπως θα δούμε στη συνέχεια, θα κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο.

Μάλιστα, η σύγκρουση του Σπήλιου με τον Μόφορη θα φέρει αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων και οι ισορροπίες θ’ αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Την ίδια ώρα, ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή ενώ η Θεοφανώ αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο για τα πραγματικά αισθήματα που έχει πλέον για εκείνον, αλλά ο Μάρκος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Ακόμη, ο Βρώτσος προσεγγίζει φιλικά τον νούμερο ένα ύποπτο για τον φόνο του βρέφους, μέχρι να καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν.

Τέλος, η Κυπριανή αποκαλύπτει κάτι στη Δαμιανή, που θα οδηγήσει τις δυο οικογένειες, σε επικίνδυνους δρόμους.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Τέλος ο Σπήλιος που όλοι ήξεραν-Η επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή!

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ κυριεύεται από την Άναχιτ

Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα