Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Καραχάλιος δεν βρίσκει τίποτα για τον Αρχοντάκη

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η εγκυμοσύνη της Υπατίας γίνεται η νούμερο ένα είδηση στη σειρά η Παραλία με τις αντιδράσεις όμως είναι διάφορες.

Μετά τους γονείς αυτός που θα χαρεί πιο πολύ από την είδηση θα είναι ο Δημητρός. Στο καφενείο στήνεται ολόκληρο γλέντι για την Υπατία και τον Χάρι και το αγέννητο μωρό τους. Την ίδια ώρα όμως ο Χάρι συνεχίζει να αναζητά πράγματα για το παρελθόν του.

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Καραχάλιος απογοητεύεται από την έρευνα

Ο Καραχάλιος συνεχίζει την έρευνά του για τον Αρχοντάκη. Αυτά που βρίσκει

όμως στο παρελθόν του δεν αποφέρουν τα αποτελέσματα που έψαχνε. Μάλιστα, αυτά που αποκαλύπτει είναι τα αντίθετα από αυτά που περίμενε. Το χτύπημα για τον Καραχάλιο είναι βαρύ τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ψυχολογία της Μαρίας είναι αρκετά πεσμένη μετά την αναχώρηση του Καραχάλιου από τα Μάταλα. Η Υπατία όμως προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της φίλης της. Την ίδια ώρα ο Χάρι οδηγείται μέσω της έρευνάς του για την μητέρα του σε έναν άνθρωπο που δεν το περίμενε. Η Υπατία κάνει ότι μπορεί για να του συμπαρασταθεί. Η πραγματική ταυτότητα της μητέρας του έχουν φέρει όμως τα πάνω κάτω στη ζωή του Χάρι.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις από την Παραλία αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Αδιανόητα λάθος αντίδραση του Χαρι στην εγκυμοσύνη της Υπατίας

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης κάνει τα πάντα για να τα φτιάξει με την Βασιλική

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Τέλος Μάρκος – Θεοφανώ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα