Ολυμπιακός: Το τεράστιο ρίσκο Καρβαλιάλ – Έπαιξε το κεφάλι του

Ολυμπιακός: Το τεράστιο ρίσκο του Κάρλος Καρβαλιάλ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πως ουσιαστικά έπαιξε το κεφάλι του με αυτή του την επιλογή.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πήγε στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό με την πλάτη στον τοίχο. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο και η ήττα από την ΑΕΚ χάλασαν το κλίμα για τον Πορτογάλο, που… σώθηκε από την σφαγιαστική διαιτησία του απίθανου Σλοβάκου Μπόρις Μαρχέφκα κατά του Ολυμπιακού καθώς υπό κανονικές συνθήκες

τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τον ίδιο.

Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, πήγε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αφήνοντας στον πάγκο τον Κώστα Φορτούνη και το Ντάνιελ Ποντένσε. Δηλαδή χωρίς τα… πρώτα βιολιά των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Το τεράστιο ρίσκο Καρβαλιάλ – Έπαιξε το κεφάλι του

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έληξε 1-1, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σε μία εβδομάδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ενώ Φορτούνης και Ποντένσε μπήκαν ως αλλαγή.

Έτσι βγήκε το ρίσκο στον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος σε περίπτωση ήττας και μάλιστα χωρίς Φορτούνη και Ποντένσε θα άκουγε τα… εξ αμάξης.

Έπαιξε κορώνα γράμματα ο Καρβαλιάλ και του βγήκε. Τώρα μένει να του… βγουν και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια με Κηφισιά εκτός, Παναθηναϊκό εντός και Άρη εκτός.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το τεράστιο πρόβλημα με τον Καρβαλιάλ που έχει αρχίσει να φαίνεται

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Φορτούνη και Ποντένσε – Γιατί δεν ξεκίνησαν με Παναθηναϊκό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα