Η Πάρις Χίλτον γέννησε, μιλάει για τον βιασμό στα 16 της και επιλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το μωρό της

Η 42χρονη Πάρις Χίλτον αποκάλυψε πρόσφατα στον κόσμο ότι η ίδια και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ είχαν καλωσορίσει ένα δεύτερο παιδί στην οικογένειά τους μέσω της παρένθετης , νεογέννητης κόρης Λόντον και ότι στην παιδική της ηλικία την βίασαν ενώ οι γονείς της παρακολουθούσαν τον βιασμό έξω από την πόρτα κλαίγοντας.

Όπως αποδεικνύεται, η άφιξη του Λονδίνου και η νέα ιδιότητα του 10 μηνών Φοίνιξ ως μεγάλου αδερφού ήταν επίσης έκπληξη για την οικογένεια του Χίλτον. Η Παρίς Χίλτον την ημέρα των ευχαριστιών ήταν να επιστρέψει με το παιδί στο σπίτι και το ερώτημα ήταν πιο θα άρεσε περισσότερο στο νέο μέλος της οικογένειας και θα ένιωθε ασφαλή!!! Το δίλημμα ήταν μεταξύ ενός BMW i8 Roadster Barbie-ροζ Bentley Continental GT,Bentley Continental GT Cabriolet, Mercedes G Wagon AMG και μιας  California Spyder Ferrari.

«Η Ημέρα των Ευχαριστιών μου ήταν καταπληκτική», είπε η Πάρις Χίλτον στους οικοδεσπότες Kelly Ripa και Mark Consuelos τη Δευτέρα σε μια εμφάνιση στο Live with Kelly and Mark . «Φυσικά, τότε ήταν που εξέπληξα όλη την οικογένεια με το Λονδίνο».

Είπε ότι αυτή και ο Reum είπαν στην οικογένεια ότι είχαν «μια έκπληξη» να μοιραστούν πριν από το γεύμα των διακοπών, εισάγοντας το εκτεταμένο πλήρωμα στο σαλόνι.

«Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόταν ένας μάγος», μοιράστηκε. “Λοιπόν, έχουμε έναν ερμηνευτή που έρχεται. Άρα όλοι είναι ενθουσιασμένοι.” 

«Τότε, [περπάτησα] απλά κρατώντας σαν μια ροζ κουβέρτα με ένα μωρό, και όλοι κάθονταν εκεί σαν, «Τι;!»».

Η Πάρις Χίλτον έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για τη νέα κόρη στο Λονδίνο, καθώς διοργανώνει πάρτι διακοπών στη «χειμερινή χώρα των θαυμάτων» στο Λος Άντζελες, με πραγματικό χιόνι. Το ζήτημα που παραμένει είναι ποιο αμαξι θα επιλέξει γα τις μετακινησεις της με την μικρή… Ας αναλύσουμε τις επιλογές της Πάρις Χίλτον

Τίποτα δεν ήταν πιο εμβληματικό στη δεκαετία του 2000 από το ροζ Barbie Bentley Continental GT της Hilton, αλλά ποια άλλα εντυπωσιακά κάμπριο διαθέτει η σταρ του reality;Κάποτε έκανε δώρο στην Πάρις Χίλτον μια California Spyder Ferrari ο Ισπανός οδηγός Maverick Viñales του MotoGP που κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011

Η Πάρις Χίλτον δεν είναι ξένη στην πολυτέλεια. Με καθαρή αξία 300 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κληρονόμος του Hilton Hotel που έγινε DJ σταρ της πραγματικότητας έγινε επιχειρηματίας, διαθέτει έναν στόλο από γρήγορα αυτοκίνητα με εντυπωσιακές τιμές.

Παρόλο που η Hilton έχει πουλήσει πολλά από τα πολυτελή αυτοκίνητα που είχε στη δεκαετία του 2000, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης Mercedes-Benz SLR McLaren αξίας 463.000 δολαρίων και της κίτρινης μπανάνας LFA Lexus των 375.000 δολαρίων που της έκανε δώρο ο τότε επιχειρηματίας της, Cy Waits, στα 30 της. εξακολουθεί να διαθέτει πολλά εξατομικευμένα λαμπερά αυτοκίνητα για οδήγηση και κάποια που ήταν ως τελική επιλογή ήταν τα παρακάτω.

Ρίξε μια ματιά σε πέντε εντυπωσιακές βόλτες στην ακριβή συλλογή της Paris Hilton και σκεφτείτε ποιο επέλεξε… Πριν δούμε αναλυτικά τις αποκαλύψεις για το δράμα που βίωσε η Πάρις Χίλτον.

1. Ολογραφικό BMW i8 Roadster – 165.000 δολάρια ΗΠΑ

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τον Ιανουάριο του 2020, η Χίλτον εθεάθη να βγαίνει από ένα σπα στο Μπέβερλι Χιλς και να περπατά προς το BMW i8 Roadster, αξίας 165.000 δολαρίων ΗΠΑ, που προσάρμοσε πρόσφατα, κρατώντας το τσιουάουα της πριν ποζάρει για τους φωτογράφους πίσω από το τιμόνι.

Σε ένα βίντεο στο YouTube νωρίτερα, η συνάδελφος επισήμανε πώς το σούπερ αυτοκίνητό της ήταν «παρισινό» για να ταιριάζει με την προσωπικότητά της, με ένα ολογραφικό περιτύλιγμα εμπνευσμένο από τα ρούχα της στο φεστιβάλ Burning Man που μοιάζει με γοργόνα. «Δεν είχα ιδέα ότι θα φαινόταν τόσο αναμμένο. Αν ήμουν αυτοκίνητο, αυτό θα ήμουν εγώ», είπε η Χίλτον, αναβλύζοντας για το «Sliv Mobile».

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Τσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEOΤο BMW i8 Roadster επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα (155 μίλια/ώρα).

2. California Spyder Ferrari – 280.000 δολάρια ΗΠΑ

Η διάσημη επιχειρηματίας, με τεράστια αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα και ποδήλατα, έχει ακόμη και τη δική της αγωνιστική ομάδα MotoGP, που ονομάζεται SuperMartxe VIP από την Paris Hilton. Σύμφωνα με το E! News, η Hilton πήρε μια έντονο κόκκινο κάμπριο California Spyder Ferrari αξίας 280.000 δολαρίων ως δώρο για τα πρώτα Χριστούγεννα στον εαυτό της τη Μαύρη Παρασκευή του 2011, λίγο αφότου ο Ισπανός οδηγός της Maverick Viñales κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

Φωτογραφήθηκε να παίρνει τις καυτές ρόδες της για μια περιστροφή στο Μπέβερλι Χιλς με την αδερφή της Νίκυ. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, εθεάθη να επιδεικνύει την ολοκαίνουργια πολυτελή βόλτα της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη του Barney για να αγοράσει ένα αντίγραφο του βιβλίου του τραπεζιού σαλονιού της Lady Gaga.

Με έναν εντυπωσιακό κινητήρα V-8 4,3 λίτρων, το California Spyder 2012 επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα (0-62 μίλια/ώρα) σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 310 χλμ./ώρα (193 μίλια/ώρα).

3. Barbie-ροζ Bentley Continental GT – 480.000 $ ΗΠΑ

Το 2008, η 27χρονη τότε ξανθιά βόμβα αγόρασε μια Barbie-ροζ Bentley Continental GT αξίας 200.000 δολαρίων τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το The Sydney Morning Herald . Αργότερα το προσάρμοσε με ένα ταμπλό 280.000 δολαρίων ΗΠΑ επενδυμένο με διαμάντια.

«Πάντα ήθελα ένα ροζ αυτοκίνητο. Νομίζω ότι όταν είσαι μικρό κοριτσάκι και έχεις την Barbie Corvette, πάντα λες, «Αχ μακάρι να είχα ένα τέτοιο αυτοκίνητο μια μέρα», οπότε νομίζω ότι προέρχεται απλώς από το ότι είμαι θαυμαστής της Barbie για τόσο καιρό . Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μπορώ να οδηγήσω κάθε μέρα, αλλά θα οδηγώ πολύ. Βάζουν προστατευτική απόχρωση στα παράθυρα, ώστε να μην μπορούν να περάσουν φλας των παπαράτσι», είπε, σύμφωνα με το The Sydney Morning Herald .Το υπερπολυτελές κουπέ επιταχύνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα (202 μίλια/ώρα).

4. Mercedes G Wagon AMG – 125.000 δολάρια ΗΠΑ

Με τα τακούνια για τον λαμπερό διεθνή DJ, Thomas Gross, έναν εκατομμυριούχο που γνώρισε η Hilton στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015, της χάρισε μια Mercedes-Benz αξίας 125.000 δολαρίων πριν χωρίσουν τους δρόμους τους την επόμενη χρονιά.

«Θα περάσουμε όμορφες, ρομαντικές διακοπές. Λατρεύω τα Χριστούγεννα και τα ανυπομονώ. Ανυπομονώ», είπε ο μεγιστάνας των αρωμάτων τότε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας ότι έβγαινε με τον επιχειρηματία με έδρα την Ελβετία.

Με κινητήρα V12 twin-turbo 6,0 λίτρων, το ασυναγώνιστο all-rounder επιταχύνει στα 100 km/h ( 0-62 mph ) σε 4,8 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 210 km/h (130 mph).

5. Bentley Continental GT Cabriolet – 250.000 δολάρια ΗΠΑ

Η Hilton έχει ξεκάθαρα μια συγγένεια με τα εντυπωσιακά κάμπριο και συχνά την εντοπίζουν να περιστρέφει το κομψό μπλε Bentley της στους δρόμους του Beverly Hills. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το 2007, ένα από τα αγαπημένα της αυτοκίνητα κατασχέθηκε αφού η πολυεκατομμυριούχος συνελήφθη να οδηγεί με αναστολή. Έξι χρόνια αργότερα, ο κοινωνικός συνελήφθη από έναν αστυνομικό επειδή οδηγούσε με 68 χλμ/ώρα (42 μίλια/ώρα) σε ζώνη 40 χλμ/ώρα (25 μίλια/ώρα) στο ίδιο αυτοκίνητο και του δόθηκε ένα εισιτήριο κυκλοφορίας.

Το Continental GT Cabriolet, που τροφοδοτείται από έναν διπλό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα W12 6,0 λίτρων, επιταχύνει τα 0-100 χλμ./ώρα ( 0-62 μίλια/ώρα ) σε 4,0 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα (208 μίλια/ώρα).

Η Πάρις Χίλτον επέλεξε την Barbie-ροζ Bentley Continental GT τελικά για να έχει την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεται με το μωρό της.

Πάρις Χίλτον: Με κακοποίησαν ως έφηβη. Κανένα παιδί δεν πρέπει να υποφέρει όπως εγώ

Πάρις Χίλτον Βιασμός:Με τον ερχομό της κόρης της, η Αμερικανίδα κληρονόμος Πάρις Χίλτον «μετατρέπει τον πόνο σε σκοπό» και υποστηρίζει μια αλλαγή νόμου για την κακοποίηση παιδιών στο DC

Φέτος, μπήκα στον πιο σημαντικό ρόλο μου ως μητέρα στον όμορφο γιο μου, τον Φοίνιξ, και τώρα μια όμορφη κόρη, το Λονδίνο. Καθώς ονειρεύομαι τη μαγεία της παιδικής ηλικίας και το ποιοι θα γίνουν, θυμάμαι συνεχώς την παιδική ηλικία που μου έκλεψαν . Δεν θέλω ποτέ να περάσουν αυτά που έκανα εγώ, ούτε κάποιο παιδί.

Πάρις Χίλτον: Στα 16 μου, στη μέση της νύχτας, δύο άντρες μπήκαν βίαια στην κρεβατοκάμαρά μου και με ρώτησαν αν «ήθελα να πάω τον εύκολο ή τον δύσκολο δρόμο». Σκέφτηκα σε εκείνο το κλάσμα του δευτερολέπτου ότι έπαιρνα τις τελευταίες μου ανάσες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω.

Ούρλιαξα για βοήθεια, αλλά καθώς με έσυραν μακριά, είδα τη μητέρα και τον πατέρα μου να στέκονται στην εξώπορτα, κλαίγοντας: Είχαν κανονίσει όλη τη δοκιμασία υπό την υπόσχεση ότι η «σκληρή αγάπη» θα με έβαζε σε καλύτερο δρόμο.

Σε εκείνη την ηλικία, ήμουν ένας λεγόμενος «προβληματικός έφηβος» και διαφημιζόμουν ως πρόβλημα προς επίλυση. Με πήραν παρά τη θέλησή μου μεταφορείς, με έβαλαν σε ένα αεροπλάνο με χειροπέδες και με πέταξαν σε ιδρύματα στην Καλιφόρνια, το Αϊντάχο, τη Μοντάνα και τη Γιούτα .

Αυτή ήταν μόνο η αρχή του εφιάλτη. Κανείς από εμάς δεν ήξερε για τη φρίκη που θα συνέβαινε τα επόμενα δύο χρόνια καθώς κακοποιήθηκα σωματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά – μακριά από οποιονδήποτε ήξερα και αγαπούσα.

Με χτύπησε το προσωπικό στο πρόσωπο, με ανάγκασαν να πάρω φάρμακα χωρίς διάγνωση, με στέρησαν τον ύπνο, με κατασκόπευαν στο ντους, με έβαλαν στην απομόνωση και με φώναζαν συνεχώς.

Στο Provo Canyon School στη Γιούτα, με πήγαν σε ένα δωμάτιο πολλές φορές στη μέση της νύχτας, με έβαλαν να ξαπλώσω σε ένα τραπέζι και μου είπαν να παραμείνω σιωπηλή καθώς μέλη του προσωπικού με παραβίαζαν με το πρόσχημα της ιατρικής εξέτασης.

Πάρις Χίλτον:  Δεν μπορούσα να αναφέρω αυτό που βίωνα, και για πάνω από δύο δεκαετίες, εμφιάλωνα τα συναισθήματά μου. Αλλά τώρα, μετατρέπω αυτόν τον πόνο σε σκοπό.

Στόχος μου είναι μέχρι τη στιγμή που ο Φοίνιξ και το Λονδίνο είναι έφηβοι, κανένα παιδί να μην κακοποιείται στο όνομα της «θεραπείας» παγκοσμίως και να υπάρχουν περισσότερες επιλογές που βασίζονται στην κοινότητα για υποστήριξη και εξυπηρέτηση των οικογενειών. Η έρευνα δείχνει ότι είναι η πιο αποτελεσματική επιλογή.

Αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Στις ΗΠΑ, περίπου 200.000 από τους πιο ευάλωτους νέους της χώρας αποστέλλονται σε προγράμματα φιλοξενίας νέων κάθε χρόνο από κρατικά συστήματα παιδικής μέριμνας και δικαιοσύνης ανηλίκων, παρόχους ψυχικής υγείας, γραφεία επανεγκατάστασης προσφύγων, σχολικές περιφέρειες και γονείς.

Αυτές οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κατασκηνώσεις, προγράμματα για την άγρια ​​φύση, θεραπευτικά οικοτροφεία, οικιακές εγκαταστάσεις θεραπείας και ομαδικά σπίτια.

Τα προγράμματα λαμβάνουν περίπου 23 δισεκατομμύρια δολάρια από δημόσιους πόρους ετησίως για υποτίθεται ότι «θεραπεύουν» τις συμπεριφορικές και ψυχολογικές ανάγκες ευάλωτων νέων. Αλλά υπάρχουν σταθερές αναφορές για νέους που βιώνουν σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική κακοποίηση .

Αυτές οι ανησυχητικές αναφορές περιλαμβάνουν παρατεταμένη απομόνωση, φυσικούς, χημικούς και μηχανικούς περιορισμούς, στέρηση τροφής και ύπνου, έλλειψη πρόσβασης στην τουαλέτα, «θεραπεία επίθεσης», καταναγκαστική εργασία, ιατρική παραμέληση και άρνηση δωρεάν και δημόσιας εκπαίδευσης.

Δημόσια αρχεία και αναφορές ειδήσεων έχουν τεκμηριώσει περισσότερους από 350 θανάτους παιδιών που μπορούν να προληφθούν σε αυτά τα προγράμματα.

Πάρις Χίλτον:  Αυτές οι αναφορές αντικατοπτρίζουν αυτό που έζησα πριν από δύο δεκαετίες. Πώς δεν έχουμε κάνει πρόοδο παρά τις προόδους και την κατανόησή μας για την ψυχική υγεία;

Επισκέφθηκα την Ουάσιγκτον τον Απρίλιο για να εισαγάγω τον ομοσπονδιακό, δικομματικό Νόμο Stop Institutional Child Abuse Act. Το νομοσχέδιο θα δημιουργήσει ομοσπονδιακά πρότυπα συλλογής δεδομένων και αναφοράς για τον κλάδο των «προβληματικών εφήβων» και θα παρέχει στις πολιτείες βέλτιστες πρακτικές για την πρόληψη της κατάχρησης.

Σημειώνεται πρόοδος σε ομοσπονδιακό επίπεδο και στόχος μου είναι να εγκρίνω αυτό το νομοσχέδιο φέτος. Εάν θέλετε να ακουστεί η φωνή σας και να με υποστηρίξετε, στείλτε μήνυμα GOSICAA στο 50409 .

Αυτά τα ζητήματα έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο και δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Universal Health Services, η οποία τώρα διευθύνει το Provo Canyon School, διαθέτει επίσης το Cygnet, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 100 εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάποιοι αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω κακοποίησης, όπως το Whorlton Hall, η κομητεία Durham, όπου το προσωπικό μαγνητοσκοπήθηκε κρυφά να καυχιέται ότι βλάπτει σκόπιμα ασθενείς και το Yew Trees στο Essex, όπου οι γυναίκες ασθενείς κλωτσώνονταν, χαστουκίζονταν και έσπρωχναν το προσωπικό .

Τα ευάλωτα παιδιά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζουν προκλήσεις που σχετίζονται με την ακατάλληλη χρήση του περιορισμού και της απομόνωσης. Στη φετινή Έκθεση ICARS (Διεθνής Συνασπισμός κατά του περιορισμού και της απομόνωσης): Περιορισμός και απομόνωση στα σχολεία της Αγγλίας , τα δεδομένα δείχνουν ότι παιδιά ηλικίας τριών ετών υποβλήθηκαν σε αυτές τις πρακτικές.

Στην Αγγλία, το 16,6 τοις εκατό των παιδιών έχουν Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και Αναπηρίες. Η έρευνα ICARS επικεντρώθηκε σε 560 παιδιά, εκ των οποίων το 93 τοις εκατό είχαν διάγνωση.

Πάρις Χίλτον:  Διαπίστωσε ότι το 87 τοις εκατό αυτών των παιδιών είχαν βιώσει περιορισμό ή/και απομόνωση μέχρι την ηλικία των δέκα ετών. Περίπου το 81 τοις εκατό αυτών των παιδιών είχαν διάγνωση αυτισμού. Εκείνες τις στιγμές, μερικά παιδιά ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν ενώ ήταν συγκρατημένα. Όπως οι γονείς μου, το 76 τοις εκατό των ερωτηθέντων δεν γνώριζαν ότι τα παιδιά τους θα μπορούσαν να υποβληθούν σε αυτές τις πρακτικές, το 90 τοις εκατό είχε υποστεί ψυχολογική βλάβη.

Ασχολούμαι ενεργά με την υπεράσπιση της αλλαγής εντός του νομοθετικού πλαισίου της Αγγλίας για τη διασφάλιση της προστασίας των παιδιών από αυτές τις επιβλαβείς πρακτικές. Συμμετέχω σε συζητήσεις μαζί με τα ενδιαφερόμενα μέρη με το Υπουργείο Παιδείας στην Αγγλία σχετικά με πιθανές αλλαγές στην καθοδήγηση «Χρήση εύλογης δύναμης». Ο στόχος μου είναι να θεσπίσω εκτεταμένη νομοθεσία που προωθεί τη λογοδοσία και προστατεύει αποτελεσματικά τα παιδιά, αποτρέποντάς τα από το να υποστούν τη δια βίου βλάβη που υπέστησαν επιζώντες όπως εγώ.

Μέχρι να μοιραστώ δημόσια την ιστορία μου πριν από τρία χρόνια, φοβόμουν να κοιμηθώ. Μακάρι να μπορούσα να είχα γυρίσει τα όνειρά μου και να σου δείξω πώς είναι. Είναι τρομακτικά και είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια πορεία προς τη θεραπεία, ώστε να μην χρειάζεται να τα ξαναζω κάθε βράδυ.

Αυτή η ιστορία δεν ήταν ποτέ μέρος της επωνυμίας μου . Αλλά το να το πω και να κάνω τους νομοθέτες να ακούσουν και να ενεργήσουν, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα κάνω ποτέ.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
αυτοκινητο, μωρο, slr mclaren, lfa lexus, lady gaga, beverly hills, υπουργείο παιδείας, abu dhabi, jason statham, άφιξη, νέα, δίλημμα, bmw, mercedes, amg, spyder, ferrari, ροζ, barbie, hilton, σταρ, motogp, ηπα, hotel, slr, mclaren, lfa, lexus, paris, δραμα, youtube, mobile, ταξι, taxi, marquez, χλμ, vip, Χριστούγεννα, lady, gaga, sydney, μπλε, beverly, hills, συλληψεις, canyon, school, health, cygnet, σχολεια, jason, ημερολόγιο, motor, festival, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, www.youtube.com, αξια, τελη κυκλοφοριας 2012, Καλή Χρονιά, υπουργειο δικαιοσυνης, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, θεμα εκθεσης 2012, real news, αλλαγη ωρας 2012, εκλογες ηπα, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, χιονι, βιντεο, ημερολόγιο, αυτοκινητα, δουλεια, δωρεαν, εδρα, εργασια, ηνωμενο βασιλειο, ηπα, ιατρικη, λονδινο, μητερα, ονειρα, ποδηλατα, ρουχα, σταρ, υπουργείο παιδείας, χρωματα, barbie, ducati, hilton, lady gaga, lfa, mclaren, motogp, youtube, αγαπη, αεροπλανο, αρθρο, απλα, άφιξη, βγαινει, βιασαν, βοηθεια, βομβα, βραδυ, γεγονος, γονεις, γοργονα, γραφεια, δευτερο, δευτερα, δικη, δίλημμα, δειχνει, διπλο, δοθηκε, δωρο, εγινε, ευκολο, ειπαν, ειπε, εκθεση, ελβετια, ελλειψη, ενεργα, εξυπηρετηση, ερευνα, ερχεται, ετων, ζωνη, ιδεα, ιδια, ιδιο, ηλικια, ηνωμενες πολιτειες, υπνο, η φωνη, εικονα, κατασκηνωσεις, μαγεια, μακρια, ματια, μπλε, μικρο, νεα υορκη, νομιζα, ομαδα, παντα, οδηγος, οδηγηση, οικογενεια, ομορφη, ονομα, ουασιγκτον, παιδι, παιδια, ροζ, προγραμματα, πορτα, ροδες, ρολο, σπιτι, σπιτια, σουπερ, τακουνια, τοις εκατο, τρια, φαρμακα, φεστιβαλ, φοινιξ, φωνη, χλμ, αντρες, amg, ασφαλεια, beverly, beverly hills, health, canyon, cygnet, data, δωματιο, εφαρμογη, gaga, hills, hotel, χωρα, υπουργειο, jason, jason statham, κληρονομος, κρυφα, lady, lexus, lfa lexus, μια ματια, μοιαζει, marquez, taxi, paris, spyder, school, sydney, slr, slr mclaren, τσιουαουα, turbo, twin, θεματα, υγειας, vip, motor, χειροπεδες
Τυχαία Θέματα