Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει τον Φώτη Ιωαννίδη ό,τι και να γίνει – Ξανά είδηση στην «A Bola»

Βασικός στόχος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι εδώ και καιρό ο Φώτης Ιωαννίδης, με τους Πορτογάλους να σκέφτονται πολύ σοβαρά την απόκτηση του.

Ο Έλληνας επιθετικός έγινε για ακόμα μία φορά θέμα στην «A Bola», με τη γνωστή πορτογαλική εφημερίδα να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι η διοίκηση της ομάδας, τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της και μπορεί να έχουμε εξελίξεις.

Φήμες ήθελαν αρχικά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να πουλάει τον βασικό της επιθετικό Βίκτορ Γιόκερες, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα

γίνει, αλλά αυτό δε θα τους σταματήσει.

Ο Σουηδός επιθετικός κάνει διαστημική χρονιά με 45 συμμετοχές, 38 γκολ και 16 τελικές πάσες σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο δε φαίνεται ότι θα τον αφήσει τόσο εύκολα να φύγει.

Ακόμα και έτσι όμως, ο Φώτης Ιωαννίδης είναι βασικός υποψήφιος για μεταγραφή, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ ακόμα περισσότερο και να… χτυπήσει πρωτάθλημα τη νέα χρονιά.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Θέλει Πορτογαλία ο Ιωαννίδης;

Σκοπός είναι φυσικά να πείσουν τον Ρούμπεν Αμορίμ να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, που έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Σίγουρα η περίπτωση του Έλληνας επιθετικού μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού τονίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θέλει ένα ποσό πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Βέβαια σημασία μεγάλη έχει και το τι θέλει να κάνει ο ίδιος, αφού έχει εκφράσει στο παρελθόν τη θέληση του να πάει σε ένα πολύ ανώτερο πρωτάθλημα, με την Premier League να είναι το μεγάλο πάθος του.

Μένει να δούμε αν θα έχουμε εξελίξεις για τον ταλαντούχο σέντερ φορ, που έχει κάνει καταπληκτική χρονιά φέτος, όντας ο κορυφαίος του «τριφυλλιού».

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα