Τσέλσι: Ψάχνεται για Έλληνα παίκτη!

Σπρώχνει χρήμα ασταμάτητα! Κάνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο, η Τσέλσι δεδομένα θα πάρει και τον Ιανουάριο παίκτες.

Έχει ξοδέψει περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο σε αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά. Δεν ξεκολλάει από τη μέση της βαθμολογίας της Premier League η Τσέλσι με αποτέλεσμα να μένει εκτός στόχων.

Μέσα σε όλα προβληματίζει η εικόνα του Νίκολας Τζάκσον. Ο Σενεγαλέζος δεν έχει πάρει

μπρος και οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να κάνουν υπομονή.

Πού κολλάνε όλα αυτά; Στο γεγονός πως η Τσέλσι έχει βάλει στο στόχαστρό της έναν Έλληνα φορ! Ο Βαγγέλης Παυλίδης πηγαίνει εξαιρετικά με την Άλκμααρ και η Ολλανδία είναι πολύ μικρή πια για εκείνον. Σκοράρει ασταμάτητα και η μεταγραφή θα έρθει.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν πως οι «μπλε» έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο και μάλιστα έχουν στείλει και ανθρώπους για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο Παυλίδης φέτος έχει 22 γκολ σε 28 αγώνες και η Άλκμααρ τον κοστολογεί 25.000.000 ευρώ. Κάθε άλλο παρά απαγορευτικό είναι αυτό το ποσό.

Υπάρχουν και κάποια σενάρια πως τον θέλει και η Φούλαμ. Ούτε για τους «κότατζερς» αυτά τα χρήματα θα ήταν εμπόδιο. Ωστόσο, εάν έρθει τελικά η μεταγραφή στην Τσέλσι, θα είναι εντυπωσιακή.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα