Ιωαννίδης: Έχει «τρελάνει» κόσμο – Όλοι τον τσεκάρουν

Το «χρυσό» γκολ με τη Γαλλία τον έχει κάνει talk of the town όχι μόνο στα μέρη μας, αλλά και αλλού. Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει μία εξαιρετική περίοδο.

Κάνει σεζόν καριέρας, αλλά για κάποιον που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό ίσως να μην αρκεί. Είναι απαραίτητα εκείνα τα γκολ που θα σε βοηθήσουν να εκτοξευτείς.

Ένα εξ αυτών ήταν και το πρόσφατο τέρμα του με τη Γαλλία.

Δεν είναι απλό να τα βάζεις με ορισμένους από τους κορυφαίους αμυντικούς του κόσμου και να δείχνεις πως μπορείς να τους φέρεις βόλτα. Ο Ιωαννίδης το κατάφερε. Ξέχωρα από το γκολ του, τους ταλαιπώρησε. Οι κινήσεις του με και χωρίς την μπάλα, οι πάσες του και οι τοποθετήσεις του άρεσαν. Όλα αυτά φυσικά απογειώθηκαν από τη στιγμή που βρήκε και δίχτυα.

Το παραδέχτηκαν και οι Γάλλοι πως είναι εξαιρετικός. Εκτός αυτού, όμως, πιθανότατα θα έβγαλαν το καπέλο στον φορ του Παναθηναϊκού και πολλοί ακόμη που απλώς παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Είναι τέτοιος ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί τελευταία με τον 23χρονο που έφτασε να μπει στην κορυφή της λίστας με τους most viewed players του transfermarkt! Αυτό σημαίνει πως ολοένα και περισσότεροι ψάχνουν για τον φορ του Παναθηναϊκού για να μάθουν λεπτομέρειες για εκείνον. Φυσικά οι ομάδες και οι scouts τους δεν περιμένουν αυτό. Διαρκώς και περισσότερα είναι τα τσεκαρίσματα.

Στη λίστα με τους παίκτες που έψαξαν περισσότερο οι επισκέπτες του σάιτ δεύτερος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τρίτος ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ και ακολουθούν ποδοσφαιριστές όπως οι Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Λιονέλ Μέσι. Δεν τη λες και ασήμαντη την πρωτιά του Ιωαννίδη, ο οποίος έχει φτιάξει για τα καλά το όνομά του. Εύλογο να τρίβει τα χέρια του ο Παναθηναϊκός εν όψει της συνέχειας.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα