Ιωνικός: Έξαλλοι οι άνθρωποί του – Απίστευτα διαιτητικά λάθη (vid)

Την ώρα που ο Ιωνικός κάνει τη δική του προσπάθεια για να επιστρέψει στη Stoiximan Super League, υπάρχουν διαιτητικά λάθη που σοκάρουν.

Από την αρχή της σεζόν είναι πολλά τα παράπονα που έχουν οι Νικαιώτες για διάφορα σε βάρος τους σφυρίγματα. Ωστόσο, αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό Β’ ήταν άνευ προηγουμένου.

Ο Ιωνικός φωνάζει για τρεις περιπτώσεις πέναλτι. Ο ρέφερι Μανδαλενάκης έδειξε πως δεν μπορούσε να διευθύνει ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό. Το έχασε εντελώς και στο τέλος παραδέχτηκε

και τα λάθη του, σύμφωνα με τους Νικαιώτες. Γι’ αυτό και ο Νικόλας Πουλημάς τον παρέπεμψε για το πέναλτι που δεν έδωσε στο 27′.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Σπανός άφησε σαφείς αιχμές για όσα συμβαίνουν στη Super League 2. Ξεκαθάρισε πως «το πρωτάθλημα θα πρέπει να παιχτεί επί ίσοις όροις. Σήμερα έγιναν πράγματα που θα πρέπει να τα αναδείξουμε».

Ακολούθησε η συγκεκριμένη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ιωνικός παραθέτει οπτικό υλικό, από τα σοβαρά διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Προς πρόεδρο & Μέλη ΚΕΔ,

Υπόψην κ. Σταύρου Μάνταλου,

Με μεγάλη μας λύπη γίναμε ξανά θεατές στο ίδιο έργο. Διαβιβάζουμε οπτικό υλικό με τις ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ σε βάρος της ομάδας μας, στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Λάθη τα οποία ο ίδιος ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μανδαλενάκης, παραδέχθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στον Εκπρόσωπο της ομάδας μας Βαγγέλη Σουφλέρη , παρουσία του παρατηρητή αγώνα κ. Βαπόρη.

Παραθέτουμε λοιπόν τα παρακάτω βίντεο και ζητάμε για ακόμη μια φορά ίση αντιμετώπιση με όλες τις ομάδες».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωνικός, Έξαλλοι, – Απίστευτα,ionikos, exalloi, – apistefta