Καρυπίδης: Στο ξενοδοχείο πριν το ματς – Αυτά είπε στους παίκτες!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στο ξενοδοχείο, πριν η αποστολή του Άρη πάει στο γήπεδο και μίλησε στους παίκτες του Άρη.

Ο Καρυπίδης δεν είδε από κοντά το ΠαναθηναϊκόςΆρης. Πήγε όμως στο ξενοδοχείο ανήμερα της αναμέτρησης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Αν και στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι με τον

Παναθηναϊκό, σε εκείνο της Κυριακής δεν ήταν ούτε στο γήπεδο!

Το αφεντικό του Άρη λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να δώσει το παρών στη Λεωφόρο, ωστόσο πήγε στο ξενοδοχείο και μάλιστα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, πριν η αποστολή αναχωρήσει για το «Α. Νικολαϊδης».

«Παίζουμε με την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό. Θέλω να τα δώσετε όλα και να δείξετε οτι ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος. Έχω εμπιστοσύνη και σας πιστεύω. Είναι πρόβα τελικού το σημερινό παιχνίδι. Μπορείτε να τα κερδίσετε και τα δύο. Θέλουμε να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη και να κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καρυπίδης και μετά από ένα διάλογο που είχε και με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Άκη Μάντζιο αναχώρησε από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή, η οποία ελλείψει βραδινής πτήσης, επέστρεψε το πρωί της Μ. Δευτέρας στη βάση της.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα