Κηφισιά: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία – Τώρα το κατάλαβαν

Είναι πολλά αυτά που δεν λειτουργούν σωστά στην Κηφισιά. Αρκετές οι λανθασμένες αποφάσεις και μία εξ αυτών δεν είναι φετινή.

Περίπου τέτοια εποχή ήταν πέρυσι, όταν «έσκασε» σούπερ πρόταση από τον Βίμποργκ. Ο Ανδρέας Τετέι είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη Super League 2 και οι Δανοί έφταναν σχεδόν τα 5 κατοστάρικα για να τον κάνουν δικό τους.

Η Κηφισιά την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες μπρος την προσπάθεια της ανόδου στη Stoiximan Super League.

Θεώρησε πως εάν τον έχανε, θα είχε πρόβλημα.

Μπορεί η άνοδος να ήρθε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν και ορθή η κίνηση του κλαμπ. Την ώρα που το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και ο καθένας πουλάει για να μεγαλώσει η Κηφισιά έκοψε τον δρόμο σε έναν παίκτη που πρακτικά η ίδια ανέδειξε.

Και φυσικά τέτοιες ευκαιρίες δεν θα βρεις πολλές στο διάβα σου. Ναι μεν τότε υπήρξε η δέσμευση πως «την επόμενη φορά, θα σε πουλήσουμε», αλλά επόμενη δεν υπήρξε έως τώρα.

Ένα χρόνο μετά αμφότερες οι πλευρές μοιάζουν χαμένες. Ο Τετέι δεν είναι σε κάθε ματς βασικός, η Κηφισιά παραμένει κολλημένη στον βυθό της βαθμολογίας με τα αναρίθμητα λάθη στον σχεδιασμό της και το ενδιαφέρον για τον 22χρονο έχει ατονήσει. Πάντα εξαργυρώνεις το momentum…

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα