Κώστας Σλούκας: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δικαιώθηκε ήδη

Ο Κώστας Σλούκας είναι ένα θέμα που θα μας απασχολεί όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι για τη μετακόμισή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, τώρα με τις επιδόσεις του. Ο Σλούκας θα χάσει κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήδη δικαιώνεται.

Προφητικό το Sportime, όσα μπορούσε να πει σε εκείνο το σημείο, τα είπε. Η ερώτηση ήταν προφανής. Τι συμβαίνει με τον Κώστα

Σλούκα; Επειδή σε θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος δεν μπορούσαμε να επεκταθούμε παραπάνω, αναφέραμε όσα μπορούσαμε. Τελικά η ίδια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ένα με το Περιστέρι στη Basket League και ένα με την Μπάγερν για τη Euroleague.

Αυτά είναι το μίνιμουμ. Διότι, την επόμενη εβδομάδα έχουμε και διπλή αγωνιστική για την ευρωπαϊκή λίγκα. Με άλλα λόγια, τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον Σλούκα και δεν είναι βέβαιο πόσο θα αγωνιστεί. Μια πρώτη δικαίωση του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουμε εδώ.

Σλούκας: Γι’ αυτό δικαιώνεται ο Μπαρτζώκας

Το αγωνιστικό σκέλος δεν είναι τόσο σημαντικό στην υπόθεση του. στην υπόθεση της φυγής του από τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ταλέντο και την προσφορά του στο μπάσκετ και σε όσες ομάδες αγωνίστηκε. Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, άλλωστε, είναι που είπε: «Όταν παίζει ο Σλούκας, αποφασίζει αυτός». Διότι, το όλο θέμα και ερώτημα ήταν με το χρόνο συμμετοχής του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρούσε πως δεν πρέπει να αγωνίζεται πάνω από 20-25 λεπτά, για να παραμένει φρέσκος μέσα στο γήπεδο και υγιής όλη τη χρονιά. Αυτό και συνέβη όλο την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Τι έγινε φέτος; Μία φορά έπαιξε με τον Παναθηναϊκό 31 λεπτά, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και θα χάσει τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Ο ίδιος ο Αταμάν είπε πως δεν μπόρεσε να τον χρησιμοποιήσει με το Μαρούσι και ο Κώστας Σλούκας θα χάσει και τα παιχνίδια με Μπάγερν και Περιστέρι. Η δικαίωση του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι δεδομένη σε αυτό το θέμα. Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός φέτος ξεκίνησε με πολλούς τραυματισμούς της σεζόν. Και αυτό προβληματίζει όσο να ναι…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Η ατάκα Μπαρτζώκα

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Σλούκας, Γιώργος Μπαρτζώκας,kostas sloukas, giorgos bartzokas