Κώστας Τσιμίκας: Έγινε χαμός και η Λίβερπουλ είναι άνω-κάτω

Έχει χαθεί η μπάλα στη Λίβερπουλ! Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί, τα αποδυτήρια είναι στο κόκκινο και ο Κώστας Τσιμίκας έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου σκηνικού.

Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει για δεύτερο παιχνίδι στα τελευταία τρία τον Σαλάχ στον πάγκο μαζί με τον Νούνιες. Τους σήκωσε με το σκορ στο 1-2, αλλά κάπου εκεί ισοφάρισαν τα «σφυριά».

Ακολούθησε χαμός. Σαλάχ και Κλοπ αντάλλαξαν διάφορες ατάκες με τον Αιγύπτιο να μην σταματάει. Ήταν έξαλλος, κουνούσε το δάχτυλό του και έπρεπε να μπει ο Νούνιες μπροστά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο

Κώστας Τσιμίκας παρακολουθούσε από τον πάγκο τον καυγά. Ενδεχομένως και να μην πίστευαν τα μάτια ου αυτό που έβλεπε. Η σχέση του με τον Σαλάχ είναι εξαιρετική. Οι δυο τους έχουν μία πολύ καλή φιλία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ακόμη και αυτός μάλλον θα εξεπλάγην με την απαράδεκτη συμπεριφορά του συμπαίκτη του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κλοπ είπε ότι «μιλήσαμε στα αποδυτήρια με τα παιδιά. Έχει τελειώσει. Νομίζω ότι και για τον Σαλάχ ο θέμα είναι λήξαν».

Βέβαια, δεν φάνηκε κάτι τέτοιο από πλευράς Σαλάχ. Όταν πέρασε μπροστά από τους δημοσιογράφους, του ζήτησαν να μιλήσει και είπε ότι «εάν μιλήσω σήμερα, θα γίνει χαμός».  Άνω κάτω η Λίβερπουλ με λίγα λόγια!

| Argument between Mohammed Salah and Jurgen Klopp

Liverpool’s season is getting WORST!!! pic.twitter.com/WWByFqs3ya

PSG Chief (@psg_chief) April 27, 2024

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα