Παναθηναϊκός: Σλούκας παρών, Ναν απών

Πολύ καλύτερος και πιο αποφασιστικός παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs της Euroleague, νικώντας με 95-79 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα παιχνίδια πλέον πάνε στην έδρα της ομάδας του Ισραήλ, που φυσικά αγωνίζεται στο Βελιγράδι, λόγω της κατάστασης στη χώρα της.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να πάρει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, έχοντας παίκτες-κλειδιά σε πολύ καλή μέρα, φυσικά ο Ματίας

Λεσόρ είναι ένας από αυτούς αλλά κυρίως ο Κώστας Σλούκας που το έχει πάρει προσωπικά.

Ο Έλληνας γκαρντ ακόμα και στην ήττα της ομάδας του, που έκανε το λάθος που κόστισε στο πρώτο ματς, κατάφερε να βοηθήσει στην επίθεση με 12 πόντους και 13 τελικές πάσες.

Ενώ έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του στο δεύτερο ματς, σταματώντας στους 29 πόντους, που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ για τον ίδιο, έχοντας παράλληλα τέσσερις ασίστ, δηλώνοντας παρών τις κρίσιμες στιγμές.

Είναι σίγουρα ο άνθρωπος που ο Εργκίν Αταμάν δίνει πλέον την μπάλα στις κρίσιμες στιγμές και όχι άδικα, με αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό μέσα στο παρκέ, έχοντα εκτοξεύσει την απόδοση του.

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τον Κέντρικ Ναν;

Την ίδια στιγμή που ο Κώστας Σλούκας έχει ανεβάσει το επίπεδο του κατά πολύ, αυτός που δείχνει να έχει μεγάλο πρόβλημα είναι ο Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός που… τραβούσε από το χέρι τον Παναθηναϊκό από τη μέρα που ήρθε, όντας το κορυφαίο επιθετικό του όπλο, δείχνει να έχει χάσει τη… φωτιά του.

Για δύο σερί παιχνίδια ο Ερκγίν Αταμάν τον τράβηξε στον πάγκο αρκετά νωρίς, όταν είδε όταν δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Στο πρώτο ματς είχε μόλις 8 πόντους κάνοντας 3 λάθη και δείχνοντας ότι δεν είναι καθόλου συγκεντρωμένος σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Ενώ και στο δεύτερο ματς αν και αγωνίστηκε λίγο παραπάνω και σταμάτησε στους 10 πόντους με 4 ριμπάουντ, είχε και πάλι λανθασμένες επιθετικές ενέργειες και η κατάσταση του Κώστα Σλούκα δεν άφηνε περιθώρια διαφορετικής επιλογής.

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά είναι ένα. Θα παρουσιαστεί ο Κέντρικ Ναν στο Βελιγράδι ή θα συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ;

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα