Κώστας Τσιμίκας: Όλοι αυτό αναρωτιούνται

Αυτό είναι το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών για τη Λίβερπουλ και το ερώτημα είναι κατά πόσο θα επηρεαστεί ο Κώστας Τσιμίκας από τις εξελίξεις.

Έναν χρόνο πριν οι «ρεντς» αποφάσισαν να αλλάξουν πολλά στο ρόστερ τους. Για την ακρίβεια έγινε rebuild στη μεσαία τους γραμμή. Εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω.

Μόνο που στο τέλος της φετινής σεζόν οι αλλαγές θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Όχι γιατί θα είναι πολλές οι αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ, αλλά γιατί φεύγει ο Γιούργκεν Κλοπ και όλο το επιτελείο

του. Μετά από χρόνια η Λίβερπουλ θα έχει στον πάγκο της άλλον τεχνικό.

Οκτώβριο του 2015 ανέλαβε ο Γερμανός τεχνικός και ακολούθησαν πολλά. Πλέον το θέμα είναι ο διάδοχός του. Ήταν πολλά τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι. Πρώτο όλων του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος μένει στη Λεβερκούζεν. Μετά αυτό του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος είναι σε επαφές με τη Γουέστ Χαμ.

Τις τελευταίες μέρες ο Άρνε Σλοτ είναι ο πρώτος υποψήφιος. Ωστόσο, η αρχική πρόταση της Λίβερπουλ στη Φέγενοορντ έπεσε στο κενό. Οι Ολλανδοί είπαν όχι ζητώντας περισσότερα από τα 9.000.000 ευρώ.

Αργά ή γρήγορα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και το ερώτημα είναι ένα: Πόσο θα επηρεαστεί ο Κώστας Τσιμίκας από αυτές τις εξελίξεις; Ο Κλοπ τον πήρε, εκείνος τον στήριξε. Αυτός ήταν, βέβαια, και που φέτος δεν του έδωσε τόσο χρόνο συμμετοχής. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Άρσεναλ. Πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα για τον Σερραίο αριστερό μπακ του χρόνου;

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα