Κώστας Τσιμίκας: Το παραδέχτηκε – Έρχεται!

Η Λίβερπουλ αλλάζει προπονητή και ο Κώστας Τσιμίκας αναμένει τις εξελίξεις που ίσως τον επηρεάσουν σχετικά με το μέλλον του.

Όλα δείχνουν πως ο επόμενος θα είναι ο Άρνε Σλοτ. Εδώ και μέρες το όνομά του είναι στην επιφάνεια και οι πιθανότητες για deal είναι πολλές.

Ίσως και να είναι κακή εξέλιξη αυτή για τον «Τσίμι». Δύσκολο να το πει κανείς με σιγουριά από τώρα. Περισσότερα θα φανούν προσεχώς.

Ωστόσο, μάλλον έχουν μπει στην τελική ευθεία οι επαφές τις Λίβερπουλ με τη Φέγενορντ. Σε τέτοιο βαθμό που ο Σλοτ

έκανε και δηλώσεις! Σε αυτές δεν έκρυψε πόσο το θέλει.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», δήλωσε ο Σλοτ.

Την ίδια ώρα σε Ολλανδία και Αγγλία έχουν σίγουρη τη μετακίνηση του Σλοτ στη Λίβερπουλ. Αυτό που τονίζουν είναι η θέληση που έχει ο Ολλανδός τεχνικός να κοουτσάρει τους «ρεντς». Αποτελεί κλειδί αυτή γιατί με την πίεση που ασκεί, η Φέγενορντ θα λυγίσει στο τέλος και θα πει το «ναι». Έτσι αργά ή γρήγορα ο Κώστας Τσιμίκας θα μάθει ποιος θα τον προπονεί του χρόνου.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Τσιμίκας, – Έρχεται,kostas tsimikas, – erchetai