Κύπελλο Ελλάδας: Κανένα «άκυρο» από Μαρτσίνιακ – Γιατί δεν είχε κλείσει ακόμα ο διαιτητής!

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΚΕΔ δεν έχει κλείσει ακόμα διαιτητή γιατί μόλις χθες κλείδωσε η ημερομηνία του τελικού. Δεν είναι ο Σιμόν Μαρτσίνιακ η πρώτη επιλογή της επιτροπής.

Η ΚΕΔ έχει κλείσει όλους τους ξένους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα εναπομείναντα παιχνίδια των play off της Super League.

Μοναδική εκκρεμότητα ο ρέφερι που θα διευθύνει τον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας που θα διεξαχθεί τελικά στις 25/5, ημέρα Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σενάρια για άρνηση του Πολωνού Μαρτσίνιακ να σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν ισχύουν. Η ΚΕΔ αφενός δεν απέστειλε πρόσκληση στην πολωνική ΚΕΔ και αφετέρου δεν μπορούσε να το κάνει, αφού μόλις πριν λιγες ώρες κλείδωσε η ημερομηνία του τελικού.

Αφού φιξαρίστηκε οτι θα γίνει τελικά το Σάββατο 25 Μαϊου, η ΚΕΔ έστειλε σχετικό αίτημα σε Ομοσπονδία που ήδη είχε γίνει κρούση και το feedback ήταν θετικό, αν ο τελικός γινόταν στις 18/5 ημερομηνία που αρχικά είχε οριστεί για να γίνει το ΠαναθηναϊκόςΆρης. Εννοείται για elite διαιτητή, από χώρα που έχει στείλει διαιτητές της για ματς στην Ελλάδα.

Το τρίτο αίτημα που στέλνει η Επιτροπή Διαιτησίας, αφού την προηγούμενη εβδομάδα έστειλε το ενδιάμεσο ρωτώντας αν συγκεκριμένος διαιτητής από τον οποίο υπάρχει θετική διάθεση για να σφυρίξει τον τελικό, ήταν διαθέσιμος για την Πέμπτη 23/5, ημερομηνία που πάλι άλλαξε από την ΕΠΟ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα