Λαμία – ΠΑΟΚ: Μια ωραία ατμόσφαιρα τα αποδυτήρια – Δεν εμφανίστηκε ο Πανουργιάς!

Λαμία – ΠΑΟΚ: «Εκκλησία» τα αποδυτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας. Κανείς δεν μίλησε στον διαιτητή του αγώνα Αλέξανδρο Κατσικογιάννη. Δεν εμφανίστηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου!

20 λεπτά καθυστερήσεις παίχτηκαν στο Λαμία – ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν… Η διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και από πολλούς. Ο Ηπειρώτης ρέφερι εκτός από τα…10 λεπτά καθυστερήσεις που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε 13 με τον ΠΑΟΚ

να ισοφαρίζει στο… 100, απέβαλε και τον Αμαράλ επειδή τον έβρισε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Θα περίμεναν πολλοί, αν όχι όλοι, στα αποδυτήρια να γίνουν πολλά παράπονα με αποδέκτη τον Έλληνα ρέφερι, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς! Ούτε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου που ακόμα δεν έχει πατήσει το… κουμπί για να βγει επισημη ανακοίνωση από την Λαμία!

Ακόμα και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Σάκης Τσικνής που έκανε δηλώσεις για την διαιτησία, δεν είπε το παραμικρό στον διαιτητή στα αποδυτήρια. Δίδαξε ήθος η ομάδα της Φθιώτιδας!

Εννοείται πως ούτε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είπαν κάτι στους διαιτητές. Αυτό έλειπε! Ο Μάκης Γκαγκάτσης που ήταν εκεί, δεν είπε το παραμικρό.

Πάντως και το μέλος της ΚΕΔ, Ελένη Λαμπαδαρίου που ήταν παρατηρήτρια διαιτησίας στην αναμέτρηση, όλα καλά τα βρήκε στο τέλος. Ως συνήθως δεν είπε το παραμικρό στα αποδυτήρια. «Όλα καλά. Θα μιλήσουμε», ήταν τα μόνα λόγια που είπε στους διαιτητές!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα