ΝΕΑ WRC: Οι Dani Sordo, Yohan Rossel και Pierre-Louis Loubet θα προετοιμαστούν για την Πορτογαλία

ΝΕΑ WRC: Διοργανωμένο στο τέλος αυτής της εβδομάδας, το Rali Terras της Aboboreira θα φιλοξενήσει μια βασιλική πιατέλα. Η Hyundai Motorsport στην πραγματικότητα αποφάσισε να στείλει το Rally1 του Dani Sordo, ενώ αρκετοί υποψήφιοι του WRC2 θα είναι επίσης παρόντες για να προετοιμαστούν για τον γύρο του WRC.

Εάν ο κανόνας που περιορίζει τον αριθμό των ημερών δοκιμών για τις ομάδες δεν τους επέτρεψε αναμφίβολα να κάνουν πολλές οικονομίες,

θα έχει, ωστόσο, ευχαριστήσει αρκετούς διοργανωτές. Μετά τη συμμετοχή του Andreas Mikkelsen σε εκδήλωση στην περιοχή Alba στην Ιταλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Κροατία, εναπόκειται πλέον στον Dani Sordo να επωφεληθεί από έναν προπονητικό αγώνα. Αυτές οι εφάπαξ εμφανίσεις είναι μία από τις λύσεις που εφαρμόζουν οι κατασκευαστές για να προσφέρουν περισσότερα χιλιόμετρα στους οδηγούς τους από ό,τι κατά τη διάρκεια των 21 ημερών που χορηγούνται σε κάθε ομάδα για ολόκληρη τη σεζόν.

ΝΕΑ WRC:Έχοντας να αγωνιστεί από το σύντομο ράλι του στην Ιαπωνία (έξοδος ES2), ο Ισπανός θα μπορέσει να επιστρέψει στους ρυθμούς του ανταγωνισμού. Θα επιστρέψει επίσης στο χώμα, μια επιφάνεια στην οποία δεν έχει οδηγήσει από την Ακρόπολη του 2023 (τον Σεπτέμβριο του 2023). Ενσωματωμένος σε μια κατάταξη που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν, ο Ισπανός βετεράνος (41 ετών στις 2 Μαΐου) δεν θα αγωνιστεί σε όλα τα ES, αλλά μόνο στα 5 ES του προγράμματος, δηλαδή στα 62,58 χλμ., επειδή υπάρχει ένα τμήμα που θα ακολουθήσει το WRC και αυτό δεν πρέπει να φαίνεται σαν παράνομη αναγνώριση. Ο γέννημα θρέμμα της Τορελαβέγκα δεν θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος του κόσμου που θα είναι παρών στο Amarante. Αρκετοί υποψήφιοι WRC2 θα κάνουν το ταξίδι.

Δες όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης σε εθνικό και διεθνή επίπεδο μέσα στην ενότητα του Engine Power – ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩΧωρίς συναισθηματισμούς ο κορυφαίος οδηγός της F1 στην ιστορία του αθλήματοςΟ αγώνας σπριντ έρχεται στο Κινέζικο Grand Prix F1 … οι οδηγοί δεν καταλαβαίνουν! F1 Grand Prix Japan: Ο Max Verstappen κέρδισε τα πάντα στη SuzukaΟ Hamilton Goat συνομιλά με άλλους θρύλους για την απόσυρση του

ΝΕΑ WRC: WRC Ράλλυ Πορτογαλίας: 9-12 Μαΐου 2024

Το WRC2 έχει σίγουρα αλλάξει σε εμβέλεια. Εάν πριν οι οδηγοί έρθουν να κάνουν τους 7 υποχρεωτικούς αγώνες τους και εξαφανίστηκαν, δεν είναι πλέον πραγματικά δυνατό να συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό χωρίς προσεκτική προετοιμασία. Σχεδόν όλοι οι διεκδικητές του τίτλου κανονίζουν τον χρόνο τους για να κάνουν ράλι εκ των προτέρων. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει για την Πορτογαλία. Αυτό θα επιτρέψει στον Aboboreira να φιλοξενήσει ένα υπέροχο line-up. Τρίτος γύρος του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αυτός ο αγώνας θα συγκεντρώσει τους βασικούς υποψήφιους για το εθνικό στέμμα. Ο νικητής των δύο πρώτων συναντήσεων, ο Kris Meeke (i20) θα στοχεύσει στο πέρασμα των τριών, αλλά ο Armindo Araujo (Fabia RS) ή ο Ricardo Teodosio (i20) θα θέλουν να τον αποτρέψουν. Θα αντιμετωπίσουν ισχυρό ξένο ανταγωνισμό.

ΝΕΑ WRC:Δύο Citroën C3 Rally2 που οδηγούν οι Yohan Rossel και Nikolay Gryazin θα φιλοξενήσουν τις συζητήσεις μαζί με τον Pierre-Louis Loubet. Για το τελευταίο, θα είναι η πρώτη εμφάνιση στην Ευρώπη μετά το CER 2023. Ο Κορσικανός θα αγωνιστεί εκεί με την ομάδα Toksport και τον Loris Pascaud τον νέο του συνοδηγό. Στο ταξίδι θα είναι και οι Jan Solans (Yaris), Marco Bulacia (C3) και Josh McErlean.

7 ειδικές διαδρομές και λίγο πάνω από 107 χλμ χρονομετρημένων διαδρομών είναι στο πρόγραμμα σε μια περιοχή που θα φιλοξενήσει μέρος της 2ης διαδρομής του Ράλι WRC της Πορτογαλίας (9-12 Μαΐου).

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

MotoGP Austin Testing: Ο Martinator επιστρέφει σημειώνοντας νέο ρεκόρ γύρουΠοιοι οδηγοί της Formula 1 έχουν τα περισσότερα DNF σε αγώνες F1;Γκολ και ξύλο μεταξύ του Bagnaia Marquez στο MotoGP

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα