Λαμία για πλέι οφ – ΠΑΣ Γιάννινα για Super League 2!

19:32 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Σ’ ένα ματς που τα είχε… όλα, η Λαμία έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πάτησε εξάδα και «βύθισε» ακόμα περισσότερο τους Ηπειρώτες, αφήνοντάς τους ουραγούς στη βαθμολογία.

Το ματς

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο γρήγορα δέχεται φέτος γκολ ο ΠΑΣ στην έδρα του: κόντρα τον ΠΑΟΚ

στο 4ο λεπτό, με τον Ολυμπιακό στο 17’, με την ΑΕΚ στο 7’, με τον Αστέρα στο 10’, με τον Πανσερραϊκό στο 11’ και στο 16’.

Το… αρνητικό σερί συνεχίστηκε και σήμερα, καθώς η Λαμία μπήκε εντυπωσιακά και προηγήθηκε μέσα σε δύο λεπτά (20′ και 22′) με τους Καρλίτος και Αμαράλ. Μάλιστα, ο πρώτος έχασε και πέναλτι στο 12′.

Δείτε ΕΔΩ το 0-1

Δείτε ΕΔΩ το 0-2

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 38′ με τον Κόντε μετά το κόρνερ του Σόρια να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η μείωση του σκορ, με τον Ισπανό με κεφαλιά να βάζει και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε παρόμοιο τέμπο με το φινάλε του πρώτου, ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν αυτή που κατάφερε να φτάσει στο γκολ από το… πουθενά.

Στο 62′ λεπτό ο Αθανασίου βγήκε εντελώς άστοχα και έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, δίνοντας την ευκαιρία στον Τσιλούλη να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία!

Δείτε ΕΔΩ το 1-3

Μάλιστα, ένα λεπτό νωρίτερα ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε αποκρούσει άλλο ένα πέναλτι του Καρλίτος.

Το μόνο που έμελλε να αλλάξει ως το φινάλε ήταν το 4ο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 81′ ο Τόσιτς έβγαλε μόνο του απέναντι στον τερματοφύλακα τον Τσιλούλη και εκείνος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο διπλό!

Δείτε ΕΔΩ το 1-4

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-4Σκόρερ: 41′ Κόντε – 20′ Καρλίτος, 22′ Αμαράλ, 62′, 81′ ΤσιλούληςΔιαιτητής: ΦωτιάςΒοηθοί: Νικολαϊδης, ΔέλλιοςΤέταρτος: ΤσιμεντερίδηςVAR: Βεργέτης, ΚαραγκιζόπουλοςΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια (46’ Λεό), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος (67’ Ριένστρα), Τζίνο, Ροσέρο (67΄Ντεμίρ), Τούτου , Παμλίδης (82’ Τζίμας), Κόντε (82’ Μπάλαν)Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (82’ Κορνέζος), Νούνιες, Στάνκο, Σλίβκα (76’ Σίντκλεϊ), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (82’ Τσούκαλος), Καρλίτος (64’ Τόσιτς)

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα