Λιονέλ Μέσι: Τέλος στις φήμες – Δεν το κουνάει από την από την Ίντερ Μαϊάμι!

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Ίντερ Μαϊάμι από τη συνέχεια του MLS και το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει περίπου 4 μήνες δίχως επίσημο παιχνίδι με την ομάδα του,  «φούντωσαν» εκ νέου διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Οι φήμες λοιπόν έκαναν λόγο για πιθανή επιστροφή του Μέσι στη Μπαρτσελόνα ως δανεικός, σε ένα σενάριο που ακούστηκε πολύ και το περασμένο καλοκαίρι καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ

αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Παράλληλα, δημοσιεύματα στην Ιταλία, ανέφεραν ότι η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας (SAFF) και το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την παρουσία του Αργεντινού ως δανεικό για μερικούς μήνες.

Την ίδια στιγμή βέβαια ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που γνωρίζει για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών πριν το μάθουν ακόμη και οι… οικείοι τους, έβαλε οριστικό τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια.

Messi, not considering any loan move despite links with Barcelona and Saudi clubs. Full focus on Inter Miami and Argentina.

Leo’s schedule already fixed for the upcoming months.

More details: https://t.co/wAx81WIgn5 pic.twitter.com/UZA2tYWySs

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 11, 2023

Όπως αποκάλυψε μέσα από το κανάλι του στο Youtube, ο «pulga»  δεν σκέφτεται να το… κουνήσει από τη Φλόριντα. Μάλιστα, από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα διέρρευσε πως ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι με τη μορφή δανεικού από την Ίντερ Μαϊάμι.

Absolutely no one at Barcelona, including the technical and administrative staff, thought bringing Leo Messi back to the club. The player did not consider the option either. Even if there was an intention, Inter Miami wouldn’t let him leave. Above all, registering him in La Liga… pic.twitter.com/GpiAbDRCad

— Barça Universal (@BarcaUniversal) October 12, 2023

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιονέλ Μέσι, Τέλος, Ίντερ Μαϊάμι,lionel mesi, telos, inter maiami