Με Αλεξανδρόπουλο-Καμαρά ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα – Εκτός ο Μασούρας!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (20:30, Novasports Prime HD) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.

Μετά την αναμέτρηση στην «OPAP Arena», οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι τους στη σεζόν. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα είναι στα Γιάννενα, αλλά θα έχει το μυαλό του και στην…

Καλλιθέα.

Το μεγάλο ερωτηματικό πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ήταν οι δύο θέσεις στον άξονα. Είχατε διαβάσει ότι ο Αλεξανδρόπουλος θα βρισκόταν στο αρχικό σχήμα.

Πράγματι, ο Έλληνας μέσος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Καμαρά. Τελικώς, ο Ισπανός κόουτς των «ερυθρόλευκων» ρισκάρει με τις κάρτες και θα τον χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα.

Στα φτερά υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις. Ο Ποντένσε επέστρεψε στο ένα άκρο, ενώ ο Μασούρας, για τον οποίο γίνεται πολλή κουβέντα για το αν θα ανανεώσει, θα είναι στον πάγκο.

Στη θέση του, ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος καλείται να δείξει όρεξη, αλλά και να πιάσει στάνταρ απόδοσης προκειμένου να μην παραγκωνιστεί στο ροτέισον. Ο Μαρτίνεθ του δίνει ευκαιρία στο Γιάννενα.

Στην κορυφή της επίθεσης, θα βρίσκεται ο Στέφαν Γιόβετιτς, με τον Ελ Κααμπί να μένει στον πάγκο.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Λιάσος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Παμλίδης, Ροσέρο, Μπάλαν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ντόι, Φρέιρε, Ροντινέι, Μαντί Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε, Μπιέλ, Γιόβετιτς

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα