Μοχαμάντι: Απίστευτο αυτό που έκανε φεύγοντας από την ΑΕΚ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Μίλαν Μοχαμάντι. Το μέλλον του Ιρανού ήταν προδιαγεγραμμένο απλώς το «έργο» πήγε στο fast forward.

Ένα διαζύγιο που είναι να βγει, γιατί να μη βγει νωρίτερα; Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα μεταξύ του παίκτη και της Ένωσης. Εκείνη ούτως ή άλλως είχε φροντίσει από το καλοκαίρι για την επόμενη μέρα της παίρνοντας τον Σταύρο Πήλιο.

Και φυσικά δεν θα μείνει εδώ!

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και αναζητά αριστερό μπακ με φόντο το καλοκαίρι. Τότε όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει και ο έτερος Ιρανός, ο Εχσάν Χατζισαφί.

Πάμε, όμως, ξανά στον Μοχαμάντι, αφού είναι φρέσκια είδηση η αποχώρησή του. Στην Τουρκία έχουν ξεκινήσει τα χαράτσια! -3 η Καϊσέρισπορ λόγω οφειλών, transfer ban (μέχρι νεοτέρας) η Ανκαραγκουτσού. Στην Αδάνασπορ, η οποία ΔΕΝ έχει πληρώσει κανέναν παίκτης της εδώ και 4 μήνες τα letters στην FIFA αποτελούν καθημερινότητα.

Και όμως, ο Μοχαμάντι που ποτέ ΔΕΝ «κόλλησε» με την ΑΕΚ, συμφώνησε με την τουρκική ομάδα για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Πραγματικά, περίεργο! Μία επιλογή στα όρια του ανεξήγητου. Γιατί είναι άλλο το τι συμφωνείς με τους γείτονες και άλλο το τι παίρνεις και πότε. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει αυτό και ο 30χρονος αριστερός μπακ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα