Το Λαμία – ΠΑΟΚ έληξε; Το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός τι ώρα αρχίζει;

Το Λαμία – ΠΑΟΚ τελείωσε; Στην… παράταση με πήρε ο ύπνος! Τι ώρα ξεκινάει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός;

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για το πρώτο ενικό στο «σεντονάκι». Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Και μπαίνω με τα… όσα στο θέμα.

Ξύπνησα με μια αγωνία σήμερα! Ούτε να κατουρήσω! Κατευθείαν το κινητό στο χέρι και με το μάτι να μην ανοίγει κιόλας, αφού μου βγήκε από νωρίς η… κούραση της σημερινής ημέρας, να ψάχνω με αγωνία απαντήσεις στα ερωτήματα που δεν με άφησαν να κοιμηθώ και καλά. Σαν… κοκορέτσι

γυρνούσα στο κρεβάτι (9 και σήμερα και θα βαρέσει κόκκινο η χολυστερίνη). Άσχετο, αλλά εκτός απο την αγωνία έχω και τις λιγούρες μου, Θέε μου συγχώρεσε με!

Πάμε στα σοβαρά όμως! Ξεκίνησα να βλέπω Λαμία – ΠΑΟΚ. Με ντάλα ήλιο στο γήπεδο. Κάποια στιγμή και ενώ η ώρα περνούσε και… σουρούπωνε, άρχιζα τις… προσευχές. Έκλειναν τα μάτια μου ντε και άρχιζα να γέρνω. Το πάλεψα, αλλά λύγισα κάποια στιγμή. Στο 1-1 λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο της παράτασης, αφού θυμάμαι το ρολόι να είναι στο 111′ (!) «έσβησα». Αποκοιμήθηκα. Να ναι καλά το internet (η μεγαλύτερη εφεύρεση μετά το air condition) που δεν με άφησε για πολύ με το άγχος και την αγωνία. 1-1 τελικό σκορ στη Λαμία και ο ΠΑΟΚ εκτός τίτλου! Όλα καλά, αλλά παράταση γιατί έπαιξαν. Και αφού δεν είχε νικητή, γιατί δεν πήγε πέναλτι; Αλλά΄όλα οk. Πρωτάθλημα ήταν και είχε πολλές καθυστερήσεις επειδή ο Κατσικογιάννης έκανε (και) cooling break!

Αφού το έλυσα το πρώτο πήγα και στο δεύτερο. Τι ώρα αρχίζει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός; Μπήκα παντού. Τίποτα. Δεν είναι σήμερα το ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή. Κοίτα λέω που θα έγινε καμιά μ@λ@κι@ και επειδή καθυστέρησε να τελειώσει το Λαμία – ΠΑΟΚ και με είχε απορροφήσει, έπαιξαν χθες και το έχασα!

Και ναι ρε π@στη (sorry γονέα 1). Κάπου διάβασα τελικό 3-0 η ΑΕΚ. Λέω, ντάξει. Πάλι καλά. Δεν έγινε το ματς. Δεν κατέβηκε ο Παναθηναϊκός και το έχασε στα χαρτιά. Τελικά όχι. Κατέβηκε, αλλά ήταν σαν να μην κατέβηκε! Αλλά είχε και ένα πέναλτι όμως στον Κώτσιρα που δεν το έδωσε ο Γάλλος «κόρακας». Στο 1-0! Αν το έδινε; Αν έμπαινε; Θα’ ναι άλλο ματς μετά. Θα’ ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη που πρωτοείπε και η Σοφούλα (όχι του Γαρδέλη στο Καμικάζι αγάπη μου) η Βόσσου στη Eurovision το ’91. Kαι μιας και πήγε εκεί η κουβέντα. Πότε παίζει ημιτελικό το Μαρινάκι με το Ζάρι. Ο Κατσικογιάννης μη το σφυρίξει μόνο γιατί θα χάσουμε τον τελικό!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα