Νίκος Οικονομόπουλος: Αγνώριστος! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, απολαμβάνει το καλοκαίρι με στιγμές χαλάρωσης. Μοιάζει…αγνώριστος με το νέο λουκ του!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε πως «δεν μας άφηναν να πάρουμε τον Χριστό μέσα μας», αναφερόμενος στα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο ίδιος αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους και κυρίως νέους. Τα τραγούδια του εκφράζουν τον κόσμο. Αντίστοιχα, ο κόσμος δείχνει την αγάπη του προς τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος

απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές διακοπές του. Χαρίζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στους ακολούθους του στο instagram.

Μάλιστα, λίγο πριν την επιστροφή του στις μεγάλες πίστες, μοιάζει να απολαμβάνει στο έπακρο το ατημέλητο λουκ. Όπως φαίνεται έχει αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν πολύ, επιλέγοντας να μην τα περιποιείται, όπως συνηθίζει όλον τον υπόλοιπο καιρό.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εικόνα, δεν θυμίζει τον καλλιτέχνη της πίστας που όλοι έχουμε συνηθίσει, με την ανεπιτήδευτη εικόνα του να έχει και αυτή τη χάρη της. Πάντως, πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να τον…θυμηθούμε με μακρύ μαλλί! Όταν έκανε τα πρώτα δυναμικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού και άρχισε να έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official)

Διαβάστε ακόμη: 

Οικονομόπουλος: «Κάποιες φορές νιώθω ότι δε ζω σε δημοκρατική χώρα»

Τζόλης: Η πρώτη του μέρα στην Αγγλία ως παίκτης της Νόριτς (vid)

Αφγανιστάν: Άνθρωποι πέφτουν από το αεροπλάνο που εγκαταλείπει τη χώρα-Video σοκ!

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα