Ντάνιελ Νούρκα: Ο Αλβανός ηθοποιός που θέλει να κερδίσει το Survivor 2024

Στην τρίτη του εβδομάδα μπαίνει απόψε (21/1) το Survivor 2024, το οποίο από τις πρώτες κιόλας ημέρες έχει καταφέρει να κερδίσει τη μάχη στην τηλεθέαση.

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται για άλλη μια φορά στο στίβο μάχης, αυτή τη φορά με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, που παίζει παράλληλα σημαντικό ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας.

Φυσικά, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν θεωρείται τυχαία το παιχνίδι των ανατροπών και έτσι όπως βλέπουμε στο trailer ο Γιώργος Λιανός φέρνει και πάλι τα πάνω-κάτω, ανακοινώνοντας ότι θα έχουμε τις πρώτες προσθήκες

στις ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τους Διάσημους, πέρα από τη Ζωή Ασουμανάκη, που θα κάνει τον Ατζούν να γεμίσει το Survivor ακατάλληλα πλάνα, η δεύτερη άφιξη προέρχεται από το χώρο της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και το «Κάνε Ότι Κοιμάσαι» της ΕΡΤ1.

Ο 27χρονος γοητευτικός ηθοποιός στις πρώτες του δηλώσεις με αφορμή την είσοδό του στο παιχνίδι χαρακτήρισε τον εαυτό του με τα επίθετα «κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης», ενώ παράλληλα προέβλεψε πως πιο κοντά θα έρθει με τον Σάββα Γκέντσογλου και τον Νίκο Γκάνο.

Με καταγωγή από την Αλβανία, ο ίδιος βρέθηκε στην Ελλάδα σε ηλικία 5 ετών, περνώντας τα πρώτα του χρόνια στο Κιάτο μαζί με τους γονείς και τη μικρότερη αδερφή του.

Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει σε άλλες του συνεντεύξεις, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με περιστατικά ρατσισμού κατά τα πρώτα του χρόνια στο σχολείο.

Αργότερα, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, έπαιξε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, με την ιδέα ωστόσο της ενασχόλησής του με την υποκριτική να έχει μπει ήδη από την εφηβεία.

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, το οποίο προέκυψε τυχαία ύστερα από προτροπή και επιμονή φίλης του.

Το σίγουρο είναι πως η άφιξή του αναμένεται να ανατρέψει τις ισορροπίες, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε εκείνο της συμβίωσης.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα