Ο Lewis Hamilton αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα πήγαινε ποτέ στην Ferrari

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε τον μοναδικό λόγο για τον οποίο δεν έχει αγωνιστεί ποτέ για τη Ferrari παρά τις πολλές φήμες οτι του πηγαίνουν τα κόκκινα και πως στην αρχή της σεζόν του 2023 ότι θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος οδηγός της.

Ο Lewis Hamilton  μίλησε για τον λόγο για τον οποίο δεν έχει αγωνιστεί ποτέ για την παλαιότερη

και πιο επιτυχημένη ομάδα της F1 , τη Ferrari .

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κυριάρχησε στην πίστα της Mercedes από τότε που μεταπήδησε από τη McLaren όπου κέρδισε τον παρθενικό του παγκόσμιο τίτλο οδηγών το 2008. Ο Χάμιλτον κέρδισε έξι στους επτά παγκόσμιους τίτλους μεταξύ 2014 και 2020, αλλά τα τελευταία χρόνια, αυτός και η Mercedes έχουν πέσει πολύ κάτω από τον ρυθμό της Red Bull.

Ο 38χρονος συνδέθηκε με μια αλλαγή στη Ferrari στα πρώτα στάδια της σεζόν του 2023, αφού τερμάτισε μόλις 6ος στο πρωτάθλημα πέρυσι με τη Mercedes πολύ μακριά από τους ρυθμούς της Red Bull και της Ferrari – που και οι δύο τερμάτισαν πάνω από το Brackley- βασισμένη ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι ο Lewis Hamilton διαφημίζεται με μια απίστευτη αλλαγή στην Ferrari ομάδα του Μαρανέλο για να αποκτήσει πιθανώς τον μέχρι τώρα υπαινικτικό όγδοο παγκόσμιο τίτλο του, ο Βρετανός δεσμεύτηκε σε μια νέα συμφωνία με τη Mercedes μέχρι το 2025.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΧίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής ΝαυτιλίαςΟ μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωέςF1: Στον Πάριο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Max VerstappenMotoGP Ιαπωνία: Aκύρωσή του Grand Prix of Japan λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και ατυχημάτων

Ο Lewis Hamilton είπε στο ελβετικό Blick ότι δεν είχε λάβει ποτέ πρόταση από τη Ferrari και αποκάλυψε ότι ποτέ δεν «αισθάνθηκε έτοιμος να μετακομίσει στην Ιταλία» κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είπε: «Ποτέ. Εντάξει, σίγουρα έχουμε κάνει μερικές άσχετες κουβέντες. Ξέρω πολλούς καλούς ανθρώπους εκεί. Αλλά ποτέ δεν ένιωσα έτοιμος να μετακομίσω στην Ιταλία».

Αφού το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε ότι μια συμφωνία για μια νέα επέκταση για τον Hamilton απείχε «περισσότερες μέρες παρά εβδομάδες», τελικά επιβεβαιώθηκε τρεις μήνες αργότερα πριν από το Ιταλικό Grand Prix στη Monza τον Σεπτέμβριο. Μιλώντας για τους νέους του όρους, ο Χάμιλτον αποκάλυψε ότι η καθυστέρηση ήταν απλώς για «προωθητικές δραστηριότητες» και δεν ήταν σε επαφή με άλλες ομάδες, είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο μας συζητάμε και παζαρεύουμε λεπτομέρειες για ώρες. . Πάντα με το σύνθημα: Από Πέμπτη έως Κυριακή ανήκω αποκλειστικά στη Formula 1.

Πρόσθεσε για το αφεντικό του: «Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες για τις προωθητικές μου δραστηριότητες. Είμαι σε μια τυχερή θέση με τον Τοτό. Τον σέβονται και τον θαυμάζουν όλοι. Είναι εύκολο να διαπραγματευτείς μαζί του. Και αυτό τον κάνει σπουδαίο ηγέτη».

Η απόφαση του Hamilton να παραμείνει στη Mercedes φαίνεται ότι θα μπορούσε να δικαιωθεί καθώς θέλει να αμφισβητήσει τον Sergio Perez για τη δεύτερη θέση στην κατάταξη των οδηγών, με τον Max Verstappen να απέχει 187 βαθμούς από τον συμπαίκτη του στη Red Bull.

ΟLewis Hamilton  είναι αυτή τη στιγμή 40 πόντους μπροστά από τον Carlos Sainz της Ferrari, ο οποίος έγινε ο πρώτος οδηγός της σεζόν εκτός της Red Bull που κέρδισε έναν αγώνα φέτος στη Σιγκαπούρη, και ο Βρετανός είναι επίσης 55 πόντους μπροστά από τον άλλο οδηγό της Ferrari Charles Leclerc.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

WRC Χιλή : Κατάρευσαν Loubet, Lappi ο Evans οδηγεί την ΧιλήΘες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα