Ο επικεφαλής της Ducati για τον Jorge Martin: Είναι εύκολο να είσαι στην επίσημη ομάδα ντυμένος σαν δορυφόρος

Ο επικεφαλής του πληρώματος Francesco Bagnaia για τον Jorge Martin: «Είναι εύκολο να είσαι στην επίσημη ομάδα ντυμένος σαν δορυφόρος»

Ο αρχηγός πληρώματος του Francesco Bagnaia στόχευσε μια προφανή παρενόχληση στον Jorge Martin που θα μπορούσε να ενισχύσει τον αγώνα για τον τίτλο του MotoGP.

Ο αναβάτης του εργοστασίου της Ducati και νυν πρωταθλητής Bagnaia έχει πλεονέκτημα 27 βαθμών έναντι του Martin της Pramac που κατευθύνεται στο MotoGP

της Ταϊλάνδης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Μάρτιν, ο οποίος ηγήθηκε της βαθμολογίας για 24 ώρες στην Ινδονησία, ήταν αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο θύμα του ακυρωμένου αγώνα σπριντ στο Phillip Island, δεδομένου ότι είναι ο πιο ενημερωμένος αναβάτης που διεκδικεί τον τίτλο.

Ο Christian Gabarrini, επικεφαλής πληρώματος τoυ Bagnaia, είπε στην Gazzetta dello Sport: «Είναι εύκολο να μείνεις σε μια επίσημη ομάδα ντυμένος σαν δορυφορική ομάδα και να έχεις όλα τα οφέλη της εσωτερικής ομάδας χωρίς κανένα μειονέκτημα.

«Ό,τι κι αν συμβεί, ο Μάρτιν θα τα έχει πάει καλά. Αλλά η Pramac είναι επίσημη ομάδα».

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDMotoGP Αυστραλία: Johann Zarco «Άρχισα να χάνω την ελπίδα μου»H COTA δεν είναι για F1 αλλά για WRC παραπονιούνται οι οδηγοίΗ κατάταξη MotoGP 2023 μετά το Grand Prix Αυστραλίας

Οι δύο εργοστασιακές αναβάτες της Ducati και το δίδυμο Pramac οδηγούν όλοι μηχανές τελευταίας προδιαγραφής, ενώ τα ζευγάρια VR46 και Gresini έχουν μοτοσυκλέτες ηλικίας ενός έτους.

Κανένας δορυφόρος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας από το 2001, όταν ο Valentino Rossi πέτυχε τη Honda.

Ο Gabarrini, ο οποίος έχει κερδίσει επίσης τίτλους στο MotoGP με τον Casey Stoner καθώς και συνεργάζεται με τον Jorge Lorenzo, έρχεται αντιμέτωπος με τον επικεφαλής του πληρώματος του Martin, Daniele Romagnoli.

«Η Daniele και εγώ πηγαίνουμε ταξίδια με αυτοκίνητο με πολλές συζητήσεις για μουσική και άλλα πράγματα, τα πηγαίνουμε πολύ καλά», είπε ο Gabarrini.

«Η πρόκληση είναι μεταξύ των αναβατών, εμείς οι τεχνικοί προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο καλύτερος θα κερδίσει».

Ποια είναι η αδυναμία του Μάρτιν καθώς εντείνεται η μάχη για τον τίτλο;

«Δεν ξέρω και αν το ξέρω θα προτιμούσα να μην το πω», είπε ο Gabarrini.

«Το να δούμε τα δεδομένα του θα ήταν λάθος, λίγο κακόβουλο».

Η σεζόν του MotoGP έχει ακόμη τέσσερις γύρους μπροστά, ξεκινώντας στην Ινδονησία αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Όποιος είναι πιο ήρεμος, γαλήνιος και συγκεντρωμένος, θα επικρατήσει», προειδοποίησε ο Gabarrini.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Top Story F1 : Τιμωρία σε Χάμιλτον Λεκλέρκ και αποκλεισμό από το GP της ΑμερικήςCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσειςF1: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μετά το Αμερικάνικο Grand Prix21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα