Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Τέλος τα φάρμακα για τον Ανδρέα – Δημήτρης και Δανάη γίνονται ζευγάρι

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Γιατρός είναι η νέα σειρά του Alpha που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, «σαρώνοντας» στην τηλεθέαση.

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, με τον Ανδρέα να διαπιστώνει πως αντί η μνήμη του να γίνεται καλύτερα, αυτή χειροτερεύει.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Τέλος τα φάρμακα για τον Ανδρέα – Δημήτρης και Δανάη γίνονται ζευγάρι

Ο

Ανδρέας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος καθώς βλέπει πως η μνήμη του χειροτερεύει και αρχίζει να μη θυμάται πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν. Έτσι, παίρνει την απόφαση να σταματήσει τα φάρμακα.

Την ίδια στιγμή φτάνει στο νοσοκομείο η αδερφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους.  Με την αδερφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί.

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μάθει το μυστικό που κρύβει, ωστόσο δεν έχει καλό αποτέλεσμα καθώς της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, με τον Μιχάλη να βγαίνει εκτός εαυτού. Σε συζήτηση που έχει με τον Μάρκο, έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ’ το νοσοκομείο.

Ο Ανδρέας επιδιώκει μία «τυχαία» συνάντηση ανάμεσα σε Δανάη και Δημήτρη, καθώς ο δεύτερος δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στην πρώτη. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά ο γιατρός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης: 

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Τέλος Άννα – Ανδρέας για τον Θοδωρή!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Θεοφανώ και Μάρκος σε μια συζήτηση που θα αλλάξει όσα ξέραμε

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος συναντά αυτόν που δεν πρέπει

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα