Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται ποιον θα θυσιάσει για τον Ιμπόρα…

Ο Μεντιλίμπαρ έχει πάρει τις αποφάσεις του. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άστον Βίλα. Ο Βιθέντε Ιμπόρα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Ποιος θα μείνει έξω για να παίξει ο Ισπανός μέσος.

Τεράστια η πρόκληση που έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του. Οι αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα για το Conference League είναι… όλα τα λεφτά.

Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τους παίκτες του με ανεβασμένο ηθικό. Διότι, η τελευταία αγωνιστική στη Super League έφερε ξανά τα πάνω κάτω και οι «ερυθρόλευκοι» με τρεις νίκες θα είναι πρωταθλητές.

Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια, ένας ακόμα στόχος. Θεωρούσε πως θα βοηθήσει εσωτερικά την ομάδα εν όψει των αγώνων με τους Άγγλους στο Conference League. Για την αναμέτρηση στο Μπέρμιγχαμ έχει ένα και μόνο δίλημμα ή σκέψη, όπως θέλετε πείτε το.

Βλέπει Ιμπόρα ο Μεντιλίμπαρ

Αυτό έχει να κάνει με τον Βιθέντε Ιμπόρα. Όλη την εβδομάδα συζητά με τους συνεργάτες του και σκέφτεται δυνατά για τον έμπειρο Ισπανό μέσο. Από το μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού δεν έχει βγει η εικόνα της ομάδας του Πειραιά απέναντι στη Φενερμπαχτσέ από τη στιγμή που ο Ιμπόρα πέρασε στο γήπεδο. Τα δύο στόπερ είχαν μια… κολώνα μπροστά τους, όλος ο άξονας λειτούργησε καλύτερα, συν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο μπόι στα στημένα με Κάρμο και Ιμπόρα.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Μεντιλίμπαρ θα θυσιάσει τον Γιόβετιτς και θα έχει στην ενδεκάδα του τον Ιμπόρα την Πέμπτη. Στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη πιθανώς να επανέλθει ο Μαυροβούνιος, αλλά σε αυτή την αναμέτρηση ο Ιμπόρα έχει προβάδισμα. Μόνο ο Όρτα μπορεί να μπει σφήνα και να μην δούμε 36χρονο μέσο στο αρχικό σχήμα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντιλίμπαρ, Ιμπόρα…,mentilibar, ibora…