Πάγωμα και τώρα υπεκφυγή, η υπόθεση του Ντέιβις δεν κυλά ομαλά

11:29 30/4/2024 - Πηγή: Contra

Είναι γνωστό πως η Ρεάλ Μαδρίτης προετοίμαζε για αρκετό καιρό την μεταγραφή του Αλφόνσο Ντέιβις από την Μπάγερν Μονάχου. Παρόλο που η υπόθεση προχώρησε σε ικανοποιητικό επίπεδο, εν τέλει φαίνεται πως η υπόθεση πήρε άλλη τροπή.

Υποστηρίζεται πως οι ανάγκες πλέον είναι διαφορετικές και επομένως ο Καναδός μπακ δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της "Βασίλισσας". Επιπλέον, οι καλές εμφανίσεις του Μεντί ανέβασαν την αξιοπιστία του στα μάτια των ανθρώπων του συλλόγου και αυτό γίνεται αντιληπτό και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι.

Σε ερώτηση που έγινε στον Ιταλό

τεχνικό σχετικά με την υπόθεση του Ντέιβις και την σύνδεση αυτής με την περίπτωση του Μεντί, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε: «Δεν σχολιάζω αντίπαλους παίκτες».

«Μπορώ να μιλήσω για τον Φερλάν Μεντί. Έχει αναρρώσει πολύ καλά και είναι έτοιμος για αύριο. Δεν έχω να πω τίποτα για τον Ντέιβις».

Η υπόθεση του Καναδού βαδίζει σε αβέβαια μονοπάτια και δεν αποκλείεται να προκύψει ανανέωση εν τέλει με την Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση που ο ίδιος δεν βρει την προοπτική ή τα χρήματα που επιθυμεί έναν άλλον σύλλογο πέρα από την Ρεάλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμη δεν ανακοινώθηκε αλλά οι εξελίξεις "τρέχουν", αναζητείται σέντερ μπακ και ο Σλοτ θα ξεκινήσει συζητήσεις για τα "φίλτρα"

Πίσω στον Άξιαξ ο Τεν Χαχ; Εμπλέκεται στην υπόθεση ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και ο δρόμος της επιστροφής άνοιξε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάγωμα, Ντέιβις,pagoma, nteivis