Ο Παναιτωλικός πήρε «χρυσό» τρίποντο επί της Κηφισιάς και έκανε βήμα παραμονής με υπογραφή Λομονάκο

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός κόντρα στην Κηφισιά με 0-1 και κάνει βήμα παραμονής στην Super League.

Οι Αγρινιώτες έχοντας τη συμπαράσταση λιγοστών οπαδών τους που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο, προσπέρασαν την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία πλέον βρίσκεται στη 13η θέση.

Ο Σεμπαστιάν Λομονάκο πέτυχε το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του, χαρίζοντας του τρεις βαθμούς της νίκης που μπορεί να είναι καθοριστικοί

στη μάχη της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή στα πρώτα λεπτά και προσπαθούσαν να βρουν χώρους προκειμένου να δημιουργήσουν ευκαιρίες, κάτι που κατάφεραν, χωρίς ωστόσο να βρουν στόχο. Άμεσα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τη μπάλα στα πόδια τους, με την ομάδα του Αγρινίου να προσπαθεί να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Ο Λομονάκο προσπάθησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλη άμυνα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, με τις τελικές να είναι μοιρασμένες από τις δύο πλευρές και την κατοχή στο 50%-50%.

«Χρυσό» τρίποντο ο Παναιτωλικός με υπογραφή Λοκομόνο

Ο Κώστας Μπράτσος πέρασε τον Παπασάββα στη θέση του Κλωναρίδη μετά την ανάπαυλα, θέλοντας να αλλάξει πράγματα στη μεσαία γραμμή. O 29χρονος πήρε αγωνιστικό χρόνο μετά από τρεις μήνες.

Το ματς είχε αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, καταφέρνοντας να φτάσουν και στο πολυπόθητο γκολ με τον Λομόνακο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει υποδειγματικά για το 0-1 στο 70′.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με την πλάτη στον… τοίχο, τα έπαιξαν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, με τον Οζέγκοβιτς να είναι πρωταγωνιστής στις περισσότερες ευκαιρίες.

Χαρακτηριστικό της εικόνας του ματς ήταν οι 13(1) – 11(3) τελικές στη συμπλήρωση των πρώτων 90 λεπτών, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι το τελικό σφύριγμα προκειμένου να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, προσπερνώντας την Κηφισιά.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (82′ Νίνης), Σολόα, Σναϊντερλάν, Τσανάτζια, Κλωναρίδης (46′ Παπασάββας, 83′ Τετέι)), Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά (82′ Μεντέντεθ), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεθ (90+4′ Τσιγγάρας), Χουάνπι (85′ Χατζηθεοδωρίδης), Λομόνακο, Σέρχιο Ντίαζ (62′ Ζοάο Πέδρο).

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναιτωλικός, Κηφισιάς, Λομονάκο,panaitolikos, kifisias, lomonako