Ο Παναθηναϊκός βλέπει τον κορυφαίο Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αισθάνεται πως έκανε καλύτερο πρώτο ημίχρονο από τον Ολυμπιακό στο περίφημο ντέρμπι. Πως ο Γιοβάνοβιτς το κέρδισε όσο παίχτηκε. Βέβαια, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα όλα αυτά θα πρέπει να ξεχαστούν.

Αύριο Πέμπτη έρχεται στη Λεωφόρο η Ρεν (26/10, 22:00). Δεν είναι στα καλά της η Ρέν, γνώρισε και πρόσφατα ήττα από τη Λοριάν (2-1) με παιδικά αμυντικά λάθη.

Αλλά είναι

μια γαλλική ομάδα. Με συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι της.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι το form που δείχνουν να είναι κάποιοι κομβικοί παίκτες του. Αναφέρθηκε η στήλη στον Τζούρισιτς. Ο Σέρβος έδειξε και στο Καραϊσκάκη πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Εκείνος όμως που ήταν ο κορυφαίος τακτικά ήταν ο Μπερνάρ. Ο βραζιλιάνος μπορεί και σε αυτό το κομμάτι να έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η θέση του στο γήπεδο ήταν δεξιά. Ο Παναθηναϊκός, όμως, προκειμένου να αποκτήσει ακόμα περισσότερους παίκτες στα χαφ, συνέκλινε. Ειδικά όταν η μπάλα ήταν στην κατοχή της ομάδας του και ήταν σε αυτό το κομμάτι του γηπέδου.

Έτσι, υπήρξαν στιγμές που χάρη στον Μπερνάρ ο Παναθηναϊκός είχε 4 παίκτες στα χαφ (Πέρεθ, Τσέριν, Τζούρισιτς οι άλλοι 3), απέναντι στους Αλεξανδρόπουλο, Καμαρά. Αυτό το 4 vs 2 ήταν σημαντικό.

Συν πως ο Μπερνάρ κάλυπτε με εξαιρετικό τρόπο και αμυντικά τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Άψογος.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα