Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει αυτόν τον παίκτη με τίποτα

Ο ΠΑΟΚ ήταν και η μοναδική Ελληνική ομάδα που δεν είχε άγχος την τελευταία αγωνιστική. Εξασφαλισμένη η πρώτη θέση έπαιξε για τον κόσμο του με την Ελσίνκι. Ο Λουτσέσκου με την καλή φόρμα που ήταν η ομάδα του είχε πετύχει τον στόχο.

Έτσι το μυαλό όλων πήγαινε και σε άλλα θέματα όπως είναι η ενίσχυση του συνόλου για το πώς θα πάει η σεζόν. Μέσα σε όλα τα προηγούμενα 24ώρα βγήκε και ένα φοβερό σενάριο για την Οβιέδο και τον Μπράντον Τόμας.

Διαβάσατε και από το Sportime πως δεν παίζει κάτι τέτοιο. Δεν συγκέντρωνε

και πολλές πιθανότητες κάτι τέτοιο. Δηλαδή η Οβιέδο μπορεί να θέλει τον Τόμας αλλά ο ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται να μπει σε συζητήσεις.

Εδώ το θέμα είναι αν έρθει άλλος φορ όχι και να φύγουν αυτοί που είναι στο ρόστερ. Με τον Σαμάτα να είναι πιθανό να πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και να μην τον έχει ο Λουτσέσκου για ένα μήνα περίπου, ο καθένας αντιλαμβάνεται πως είναι πιεσμένα τα πράγματα στη θέση.

Άρα δε γίνεται να φύγει παίκτης.

Συν τοις άλλοις βέβαια, ο Τόμας είναι παίκτης που με την αγωνιστική του συμπεριφορά δείχνει πως είναι σχετικά σημαντικός για το σύνολο.

Παίζει για την ομάδα, τέτοιους παίκτες τους θέλουν όλοι οι προπονητές. Άρα το θέμα είναι ποιοι θα έρθουν στην ομάδα, όχι ποιοι και αν θα φύγουν. Και σίγουρα σε αυτό το πλαίσιο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μπράντον Τόμας.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα